Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ísland U21 Österreich U21
def Tactiek LaScaloneta
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
42.3 gemiddelde waardering 50.4
adequate Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


11e minuut.
Dohn probeert naar een medespeler te passen. Tobbler kopt de bal weg. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck draait met de bal, schiet en ... Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland U21 - Österreich U21 0:1

13e minuut.
Sigurpállsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Woyzeck stond buitenspel. Jónasson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Zeiss heeft problemen om de bal te vangen. Zeiss passt de bal met de wreef. Woyzeck is nu in balbezit. Woyzeck draait met de bal, schiet en ... Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland U21 - Österreich U21 0:2

31e minuut.
Zeiss rent richting de bal. Zeiss probeert naar een medespeler te passen. Tobbler is nu in balbezit. Tobbler draait met de bal, schiet en ... Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland U21 - Österreich U21 0:3

38e minuut.
Inworp. Hjörvarsson met een snelle inworp. Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Aðalsteinnsson geeft de bal voor. Aðalbjörnsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Haidl geeft een lange en hoge pass. Guðfinnsson is nu in balbezit. Tobbler verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zeiss zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland U21 59%, Österreich U21 41%.
Ísland U21 - Österreich U21 0:3

46e minuut.
Wurzel met een snelle inworp. Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guðfinnsson. Guðfinnsson krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Wurzel speelt de bal door. Aðalsteinnsson met een sublieme pass. Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gold haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brynjason komt het veld opgelopen. Helgason komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sigurpállsson geeft een hoge lob. Janko verovert de bal door een tackle van achteren. Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. Wurzel verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl passt de bal in één keer door. Zeiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiss geeft de bal voor. Gold krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Prändl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geirsson is nu in balbezit. Zeiss begaat een overtreding. Geirsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Zeiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiss passt de bal zonder na te denken. Tobbler rent richting de bal. Tobbler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland U21 - Österreich U21 0:4

84e minuut.
Daar is Prändl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prändl passt de bal met de wreef. Sigurpállsson verovert de bal door een tackle van achteren. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland U21 56%, Österreich U21 44%.
Ísland U21 - Österreich U21 0:4