Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Bolivia U21
523 Tactiek DefBol3
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen average


3e minuut.
Flores is nu in balbezit. Mulligan verovert de bal door een tackle van achteren. Mulligan geeft de bal voor. Mika rent richting de bal. Mika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores geeft een lange en hoge pass. Claros met een sublieme pass. Bracken is nu in balbezit. Bracken haalt uit met een fantastische trap. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos onderschept slim de pass. Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Shipley geeft een lange en hoge pass. Mika rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Bracken rent richting de bal. Bracken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maloney stond buitenspel. Cronenbold maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. Lanev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bolivia U21 0:1

24e minuut.
Mair passt de bal zonder na te denken. Nicholas rent richting de bal. Nicholas passt de bal in één keer door. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cronenbold de bal. Maloney rent richting de bal. Maloney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Bolivia U21 1:1

28e minuut.
Daar is Mair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mair geeft een lange en hoge pass. Bracken is nu in balbezit. Bracken haalt uit met een fantastische trap. De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bolivia U21 2:1

30e minuut.
Shipley probeert naar een medespeler te passen. Mulligan controleert de bal met de borst. Hölters rent richting de bal. Hölters passt de bal met de wreef. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nicholas geeft een hoge lob. Maloney kopt de bal weg. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Mair de bal. Mair geeft de bal voor. Bracken rent richting de bal. Bracken haalt uit met een fantastische trap. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bolivia U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 47%, Bolivia U21 53%.
New Zealand U21 - Bolivia U21 3:1

51e minuut.
Plata rent richting de bal. Anthopoulos rent richting de bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Lanev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bolivia U21 3:2

51e minuut.
Bracken met een sublieme pass. Mika heeft problemen om de bal te vangen. Rivero begaat een overtreding. Mika wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mika kan niet meer verder spelen. Wellington komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Plata de bal. Plata met een sublieme pass. Cronenbold is nu in balbezit. Maloney rent richting de bal. Maloney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Woodhams komt het veld opgelopen. Mitchell komt het veld opgelopen. Eaton komt het veld opgelopen. Watts komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Eaton rent richting de bal. Eaton draait met de bal, schiet en ... De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Renjel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicholas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mair geeft een lange en hoge pass. Eaton krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mulligan rent richting de bal. Mulligan geeft een hoge lob. Calabi is nu in balbezit. Eaton verovert de bal door een tackle van achteren. Eaton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Mitchell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hölters geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas passt de bal met de wreef. Eaton is nu in balbezit. Eaton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Avila met een harde bal richting middenveld. Hölters met een sublieme pass. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Woodhams de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Renjel is nu in balbezit. Renjel geeft de bal voor. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Bolivia U21 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 43%, Bolivia U21 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Bolivia U21 3:3