Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hohe Warte
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6782
W.S. Klabund Utd FURIA OSCURA
injury-off Tactiek cucudo
51% Balbezit 49%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 71
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 45.7
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Unzué passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lizardi Etxeberría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anh Hưng maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Forêt trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizardi Etxeberría met de inworp. Menta met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Lizardi Etxeberría met de inworp. Menta speelt de bal door. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:1

5e minuut.
Lizardi Etxeberría passt de bal zonder na te denken. Menta probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:2

7e minuut.
Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng met een sublieme pass. Menta probeert naar een medespeler te passen. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué haalt uit met een fantastische trap. Forêt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Anh Hưng de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Guðbergson rent richting de bal. Guðbergson passt de bal met de wreef. Unzué rent richting de bal. Unzué draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Anh Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:3

10e minuut.
Freimann probeert naar een medespeler te passen. Heytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heytens passt de bal in één keer door. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel. Forêt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quevedo zal de hoekschop nemen. Daar is Anh Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué schiet op doel. Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:4

13e minuut.
Menta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menta speelt de bal door. Unzué rent richting de bal. Unzué draait met de bal, schiet en ... Forêt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:5

14e minuut.
Connysson geeft de bal voor. Lizardi Etxeberría kopt de bal weg. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:6

15e minuut.
Asprilla geeft een hoge lob. Lizardi Etxeberría met een sublieme pass. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng schiet op doel. Forêt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:7

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quevedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Forêt probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:8

18e minuut.
Daar is Freimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unzué onderschept slim de pass. Unzué passt de bal in één keer door. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quevedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Unzué rent richting de bal. Unzué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:9

22e minuut.
Menta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anh Hưng de bal. Anh Hưng schiet op doel. Forêt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:10

24e minuut.
Lizardi Etxeberría rent richting de bal. Lizardi Etxeberría met een sublieme pass. Klungelig pakt Unzué de bal. Unzué schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:11

29e minuut.
Quevedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Menta de bal. Menta probeert naar een medespeler te passen. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ... Forêt bokst de bal weg. Inworp. Langowski komt het veld opgelopen. Bật Hiếu komt het veld opgelopen. Bogado komt het veld opgelopen. Şoneriu komt het veld opgelopen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quevedo met de inworp. Menta speelt de bal door. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Unzué rent richting de bal. Unzué schiet op doel. Paal! Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Freimann met een harde bal richting middenveld. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lizardi Etxeberría neemt de hoekschop. Anh Hưng maakt een snoekduik en kopt de bal. Bật Hiếu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:12

33e minuut.
Freimann is nu in balbezit. Freimann passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lizardi Etxeberría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anh Hưng springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Bật Hiếu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Unzué rent richting de bal. Unzué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:13

38e minuut.
Lizardi Etxeberría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Menta de bal. Menta probeert naar een medespeler te passen. Unzué is nu in balbezit. Unzué draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lizardi Etxeberría zal de hoekschop nemen. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:14

40e minuut.
Daar is Connysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connysson geeft een lange en hoge pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:15

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quevedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menta met een sublieme pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:16

43e minuut.
Menta is nu in balbezit. Menta passt de bal in één keer door. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:17

44e minuut.
Quevedo met een snelle inworp. Menta met een sublieme pass. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:18

45e minuut.
Quevedo met een snelle inworp. Daar is Menta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menta speelt de bal door. Unzué is nu in balbezit. Unzué haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.S. Klabund Utd 99%, FURIA OSCURA 1%.
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:18

47e minuut.
Menta rent richting de bal. Menta passt de bal in één keer door. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Bật Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Lizardi Etxeberría met de inworp. Menta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menta passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:19

49e minuut.
Lizardi Etxeberría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Menta de bal. Menta passt de bal met de wreef. Unzué rent richting de bal. Unzué haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Freimann de bal. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Bật Hiếu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:20

50e minuut.
Daar is Freimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freimann passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lizardi Etxeberría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Unzué maakt een snoekduik en kopt de bal. Bật Hiếu bokst de bal weg.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quevedo zal de hoekschop nemen. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:21

52e minuut.
Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo passt de bal met de wreef. Menta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menta draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Movilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Menta met een sublieme pass. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Bật Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:22

56e minuut.
Guðbergson speelt de bal door. Unzué rent richting de bal. Unzué met een sublieme pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:23

57e minuut.
Menta passt de bal met de wreef. Daar is Unzué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bật Hiếu met een sublieme pass. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:24

59e minuut.
Freimann probeert naar een medespeler te passen. Asprilla rent richting de bal. Asprilla passt de bal in één keer door. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:25

60e minuut.
Freimann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nacht komt het veld opgelopen. Quevedo met de inworp. Menta speelt de bal door. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nacht de bal. Lizardi Etxeberría geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lampuga verovert de bal door een tackle van achteren. Movilla verovert de bal door een tackle van achteren. Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Unzué is nu in balbezit. Unzué haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lizardi Etxeberría neemt de hoekschop. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:26

65e minuut.
Menta is nu in balbezit. Menta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Unzué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unzué schiet op doel. Bật Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:27

68e minuut.
Lizardi Etxeberría met een sublieme pass. Movilla rent richting de bal. Menta speelt de bal door. Unzué is nu in balbezit. Unzué schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quevedo met een snelle inworp. Menta probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Daar is Unzué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:28

70e minuut.
Daar is Lizardi Etxeberría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Guðbergson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbergson met een sublieme pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lizardi Etxeberría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anh Hưng krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Menta probeert naar een medespeler te passen. Guðbergson rent richting de bal. Guðbergson met een sublieme pass. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Menta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilla met een sublieme pass. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Lizardi Etxeberría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unzué rent richting de bal. Unzué haalt uit met een fantastische trap. Bật Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:29

75e minuut.
Lizardi Etxeberría bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardi Etxeberría passt de bal in één keer door. Anh Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Quevedo geeft de bal voor. Unzué maakt een snoekduik en kopt de bal. Bật Hiếu bokst de bal weg. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:30

77e minuut.
Asprilla geeft een hoge lob. Inworp. Quevedo met de inworp. Unzué is nu in balbezit. Unzué schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Nacht trapt de bal weg. Klungelig pakt Anh Hưng de bal. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng onderschept slim de pass. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quevedo zal de hoekschop nemen. Lizardi Etxeberría rent richting de bal. Lizardi Etxeberría draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:31

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Nacht de bal onder controle te krijgen. Menta probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Bật Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Menta probeert naar een medespeler te passen. Unzué probeert de bal met de borst te controleren. Nacht is nu in balbezit. Unzué verovert de bal door een tackle van achteren. Unzué draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu bokst de bal weg. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klungelig pakt Alves de bal. Alves met een sublieme pass. Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:32

84e minuut.
Guðbergson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbergson passt de bal in één keer door. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:33

85e minuut.
Nacht rent richting de bal. Nacht passt de bal in één keer door. Bogado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu met een sublieme pass. Paal! Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:34

87e minuut.
Menta is nu in balbezit. Menta passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Anh Hưng schiet op doel. Bật Hiếu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:35

87e minuut.
Lampuga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nacht met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quevedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lizardi Etxeberría rent richting de bal. Lizardi Etxeberría draait met de bal, schiet en ... Paal! Bật Hiếu bokst de bal weg. Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:36

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.S. Klabund Utd 96%, FURIA OSCURA 4%.
W.S. Klabund Utd - FURIA OSCURA 0:36