Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Malta U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5257
Malta U21 Paraguay U21
433 Tactiek ComotuHna
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.3 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Thomen geeft een lange en hoge pass. Saucedo is nu in balbezit. Delceppo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delceppo krijgt een gele kaart. Saucedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Thomen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grimaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Farrugia passt de bal met de wreef. Axiaq is nu in balbezit. Villalba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villalba krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Schiavone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bondin de bal. Riquelme is nu in balbezit. Bondin onderschept slim de pass. Bondin haalt uit met een fantastische trap. Díaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Muscut Azzopardi probeert de bal met de borst te controleren. Godoy is nu in balbezit. Muscut Azzopardi verovert de bal door een tackle van achteren. Muscut Azzopardi geeft de bal voor. Brusquetti verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farrugia neemt de hoekschop. Bondin kopt de bal weg. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lesme is nu in balbezit. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq speelt de bal door. Muscut Azzopardi is nu in balbezit. Muscut Azzopardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Villalba rent richting de bal. Villalba geeft een hoge lob. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen schiet op doel. Grimaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Paraguay U21 0:1

26e minuut.
Gaona kopt de bal weg. Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bondin de bal. Bondin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Villalba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mersan is nu in balbezit. Mersan geeft een lange en hoge pass. Saucedo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Paraguay U21 0:2

41e minuut.
Villalba met een snelle inworp. Daar is Mersan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mersan geeft een hoge lob. Saucedo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 42%, Paraguay U21 58%.
Malta U21 - Paraguay U21 0:2

46e minuut.
Plá komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Thomen rent richting de bal. Bondin maakt een afschuwelijke overtreding. Thomen raakt geblesseerd tijdens het duel. Castorino komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Castorino met een sublieme pass. Mersan rent richting de bal. Mersan passt de bal in één keer door. Thomen rent richting de bal. Thomen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Thomen stond buitenspel. Kuster komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 50%, Paraguay U21 50%.
Malta U21 - Paraguay U21 0:2