Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AR ZONE
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3687
Atropello FC_Tornado
Nagelsman Tactiek 4-1-2-1-2
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
57.1 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Revnic geeft de bal voor. Inworp. Oliver met de inworp. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cepero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - FC_Tornado 1:0

9e minuut.
Inworp. Nurəddinov met de inworp. Balšić met een sublieme pass. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer schiet op doel. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Borrero controleert de bal met de borst. Cepero is nu in balbezit. Mârzoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mârzoi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Nurəddinov onderschept slim de pass. Nurəddinov met een sublieme pass. Özerginer rent richting de bal. Özerginer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atropello - FC_Tornado 1:1

31e minuut.
Garlobo komt het veld opgelopen. Galindo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Galindo speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal zonder na te denken. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo geeft een hoge lob. Talik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galindo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - FC_Tornado 2:1

41e minuut.
Nurəddinov rent richting de bal. Nurəddinov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bello de bal. Canali bereikt de bal nog maar net als eerste. Canali haalt uit met een fantastische trap. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atropello - FC_Tornado 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atropello 44%, FC_Tornado 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atropello - FC_Tornado 2:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurəddinov met de inworp. Balšić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giordano de bal. Giordano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paz komt het veld opgelopen. Joa komt het veld opgelopen. Prado komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rembrak is nu in balbezit. Cuadrado verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadrado draait met de bal, schiet en ... Valadares probeert de bal aan de voet te houden. Talik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cepero rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - FC_Tornado 3:2

67e minuut.
Nurəddinov verovert de bal door een tackle van achteren. Nurəddinov passt de bal zonder na te denken. Balšić is nu in balbezit. Balšić draait met de bal, schiet en ... Pons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Revnic geeft een hoge lob. Alejo is nu in balbezit. Alejo geeft een hoge lob. Cepero is nu in balbezit. Cepero draait met de bal, schiet en ... Talik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - FC_Tornado 4:2

75e minuut.
Rembrak onderschept slim de pass. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado geeft een hoge lob. Cepero is nu in balbezit. Cepero haalt uit met een fantastische trap. Talik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Talik probeert naar een medespeler te passen. Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer maakt een afschuwelijke overtreding. Özerginer krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Giordano rent richting de bal. Prado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giordano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balšić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nurəddinov is nu in balbezit. Nurəddinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pons onderschept slim de pass. Pons geeft een hoge lob. Salazar kopt de bal weg. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Özerginer de bal onder controle te krijgen. Joa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özerginer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balšić met een snel genomen vrije trap. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal in één keer door. Paz geeft de bal voor. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - FC_Tornado 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atropello 46%, FC_Tornado 54%.
Atropello - FC_Tornado 5:2