Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 23:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: 5 de Junio de 1960
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4688
C.A. ATLANTA Gato encerrado
41.41 Tactiek Medialuna 2
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 38.2
solid Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Corbin kopt de bal weg. Fackeldey speelt de bal door. Heller is nu in balbezit. Bourden verovert de bal door een tackle van achteren. Bourden schiet op doel. Davini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Heur rent richting de bal. Espíndola rent richting de bal. Espíndola geeft een lange en hoge pass. Bourden rent richting de bal. Bourden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Genezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Genezzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Davini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lobos onderschept slim de pass. Baigorria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lobos. Lobos krijgt een gele kaart. Baigorria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laboulaye komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pons speelt de bal door. Fesquet heeft problemen om de bal te vangen. Bourden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Gato encerrado 1:0

36e minuut.
Corbin speelt de bal door. Gollovitzer geeft de bal voor. Laboulaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnisari rent richting de bal. Parnisari haalt uit met een fantastische trap. Clausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons geeft een hoge lob. Vallejo controleert de bal met de borst. Laboulaye is nu in balbezit. Laboulaye schiet op doel. Clausen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 53%, Gato encerrado 47%.
C.A. ATLANTA - Gato encerrado 1:0

46e minuut.
Testa komt het veld opgelopen. Antvl komt het veld opgelopen. Maffei komt het veld opgelopen. Stemberg komt het veld opgelopen. Firpo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei geeft een lange en hoge pass. Testa rent richting de bal. Testa schiet op doel. Davini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bizzotto komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stemberg onderschept slim de pass. Stemberg geeft een hoge lob. Porcu heeft problemen om de bal te vangen. Bourden rent richting de bal. Bourden draait met de bal, schiet en ... Davini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Stemberg geeft de bal voor. Klungelig pakt Pons de bal. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa schiet op doel. Davini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Stemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Stemberg geeft de bal voor. Bourden kopt de bal weg. Testa is nu in balbezit. Testa schiet op doel. Davini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dañil met een snelle inworp. Baigorria is nu in balbezit. Poulter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poulter krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Maffei probeert de bal met de borst te controleren. Laboulaye bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antvl. Antvl krijgt een gele kaart. Laboulaye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laboulaye wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Espíndola passt de bal met de wreef. Porcu rent richting de bal. Porcu geeft een hoge lob. Laboulaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboulaye schiet op doel. Firpo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bourden is nu in balbezit. Heller begaat een overtreding. Bourden raakt geblesseerd tijdens het duel. Maffei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa draait met de bal, schiet en ... Davini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poulter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Testa is nu in balbezit. Testa geeft de bal voor. Bourden probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dañil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Testa geeft de bal voor. Daar is Pons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Poulter is nu in balbezit. Poulter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fesquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Testa is nu in balbezit. Testa passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bourden rent richting de bal. Pons legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pons krijgt een gele kaart. Bourden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bourden neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 43%, Gato encerrado 57%.
C.A. ATLANTA - Gato encerrado 1:0