Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: multiFc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5831
multiFc Arsenał Opacz
532 Tactiek V liga nowa
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 35.1
solide Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Granica de bal. Granica geeft een lange en hoge pass. Valderrama maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bartołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorczuk maakt een afschuwelijke overtreding. Bartołowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kąpała met een snel genomen vrije trap. Bartołowicz met een sublieme pass. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Hermanowski met een sublieme pass. Pazio probeert naar een medespeler te passen. Tovey probeert de bal met de borst te controleren. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kąpała met een snelle inworp. Granica geeft een hoge lob. Valderrama springt en kopt de bal. Majchrzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Arsenał Opacz 1:0

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Valderrama de bal onder controle te krijgen. Tovey probeert naar een medespeler te passen. Kiepski met een sublieme pass. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Neroj trapt de bal weg. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies geeft een lange en hoge pass. Bartołowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dobrinoiu met een sublieme pass. Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartołowicz onderschept slim de pass. Bartołowicz schiet op doel. Majchrzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Arsenał Opacz 2:0

30e minuut.
Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Granica passt de bal met de wreef. Ciurba speelt de bal door. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama draait met de bal, schiet en ... Majchrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ciurba kopt de bal weg. Daar is Mies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mies geeft een lange en hoge pass. Bartołowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Arsenał Opacz 3:0

35e minuut.
Majchrzak met een sublieme pass. Kiepski kopt de bal weg. Klungelig pakt Wyhowski de bal. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal draait met de bal, schiet en ... Neroj bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bartołowicz is nu in balbezit. Bartołowicz probeert naar een medespeler te passen. Valderrama rent richting de bal. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. Majchrzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Arsenał Opacz 4:0

39e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Mies rent richting de bal. Mies geeft een hoge lob. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 29%, Arsenał Opacz 71%.
multiFc - Arsenał Opacz 4:0

48e minuut.
Granica geeft een lange en hoge pass. Pazio heeft problemen om de bal te vangen. Pazio passt de bal zonder na te denken. Mies is nu in balbezit. Mies haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Bartołowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartołowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała haalt uit met een fantastische trap. Majchrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Drăguş rent richting de bal. Drăguş passt de bal met de wreef. Mies probeert naar een medespeler te passen. Valderrama rent richting de bal. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Arsenał Opacz 5:0

58e minuut.
Ousmane probeert naar een medespeler te passen. Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski passt de bal in één keer door. Prasnal rent richting de bal. Prasnal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mies geeft een hoge lob. Bartołowicz kopt de bal weg. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama schiet op doel. Majchrzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Arsenał Opacz 6:0

65e minuut.
Tovey passt de bal in één keer door. Prasnal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyhowski. Wyhowski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hermanowski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granica rent richting de bal. Granica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Drăguş met een sublieme pass. Klungelig pakt Mies de bal. Mies geeft een lange en hoge pass. Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Valderrama rent richting de bal. De bal raakt de paal. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Arsenał Opacz 7:0

74e minuut.
Daar is Mies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovey rent richting de bal. Mies begaat een overtreding. Mies krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ciurba verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurba speelt de bal door. Mies rent richting de bal. Mies geeft de bal voor. Bartołowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Valderrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies met een sublieme pass. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 19%, Arsenał Opacz 81%.
multiFc - Arsenał Opacz 7:0