Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Hayastan U21
Slovenija 2 Tactiek tai2
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Veznik rent richting de bal. Toplak is nu in balbezit. Toplak geeft de bal voor. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin draait met de bal, schiet en ... Petikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak geeft een hoge lob. Mermeryan verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Veznik geeft de bal voor. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik onderschept slim de pass. Klančnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Hayastan U21 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Vidmar de bal. Vidmar passt de bal met de wreef. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak rent richting de bal. Novak haalt uit met een fantastische trap. Petikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galstyan heeft problemen om de bal te vangen. Hrovatin is nu in balbezit. Hrovatin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Hayastan U21 2:0

22e minuut.
Veznik geeft de bal voor. Gevorgyan onderschept slim de pass. Klančnik rent richting de bal. Hrovatin rent richting de bal. Hrovatin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Novak passt de bal zonder na te denken. Vidmar is nu in balbezit. Vidmar probeert naar een medespeler te passen. Hrovatin is nu in balbezit. Hrovatin schiet op doel. Petikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 49%, Hayastan U21 51%.
Slovenija U21 - Hayastan U21 2:0

46e minuut.
Lajnšček komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vidmar rent richting de bal. Vidmar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hrovatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrovatin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sanamyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jerman komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Avetissyan passt de bal zonder na te denken. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan met een sublieme pass. Koryan is nu in balbezit. Koryan haalt uit met een fantastische trap. Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Kosovel komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Virabyan geeft de bal voor. Sanamyan kopt de bal weg. Daar is Cankar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryan is nu in balbezit. Koryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Hayastan U21 2:1

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jazbec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 50%, Hayastan U21 50%.
Slovenija U21 - Hayastan U21 2:1