Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Bum Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2416
FC Bum BAD
refacuta st Tactiek ftt
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
42 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 33.5
very good Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă passt de bal in één keer door. Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş onderschept slim de pass. Doboş passt de bal zonder na te denken. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Paranghel de bal. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea probeert naar een medespeler te passen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Chwietkiewicz passt de bal in één keer door. Doboş is nu in balbezit. Doboş probeert naar een medespeler te passen. Półchłopek is nu in balbezit. Półchłopek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Stamatoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - BAD 1:0

13e minuut.
Inworp. Paranghel met de inworp. Kubančík met een sublieme pass. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - BAD 2:0

16e minuut.
Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu geeft een hoge lob. Hocalar kopt de bal weg. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz speelt de bal door. Doboş rent richting de bal. Doboş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - BAD 3:0

21e minuut.
Paranghel speelt de bal door. Herghelegiu met een sublieme pass. Gherghina rent richting de bal. Półchłopek onderschept slim de pass. Półchłopek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hocalar verovert de bal door een tackle van achteren. Chwietkiewicz met een sublieme pass. Doboş rent richting de bal. Kubančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubančík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Herghelegiu speelt de bal door. Doboş is nu in balbezit. Doboş passt de bal zonder na te denken. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gherghina rent richting de bal. Półchłopek verovert de bal door een tackle van achteren. Półchłopek speelt de bal door. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stamatoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chwietkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doboş rent richting de bal. Doboş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cosma verovert de bal door een tackle van achteren. Cosma met een sublieme pass. Klungelig pakt Gherghina de bal. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek haalt uit met een fantastische trap. Zaharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Dolny onderschept slim de pass. Dolny geeft de bal voor. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek draait met de bal, schiet en ... Zaharia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - BAD 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 29%, BAD 71%.
FC Bum - BAD 4:0

47e minuut.
Gherghina verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghina geeft een lange en hoge pass. Mürk probeert naar een medespeler te passen. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek haalt uit met een fantastische trap. Zaharia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paranghel met de inworp. Kubančík rent richting de bal. Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek schiet op doel. Zaharia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Kubančík is nu in balbezit. Kubančík geeft de bal voor. Cosma heeft problemen om de bal te vangen. Półchłopek is nu in balbezit. Półchłopek schiet op doel. Zaharia bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Chwietkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chwietkiewicz passt de bal zonder na te denken. Doboş is nu in balbezit. Doboş haalt uit met een fantastische trap. Zaharia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chwietkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chwietkiewicz passt de bal zonder na te denken. Półchłopek is nu in balbezit. Półchłopek schiet op doel. Zaharia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Zaharia met een sublieme pass. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă passt de bal zonder na te denken. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kubančík probeert naar een medespeler te passen. Doboş rent richting de bal. Stamatoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stamatoiu krijgt een gele kaart. Doboş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Półchłopek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zaharia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek draait met de bal, schiet en ... Zaharia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - BAD 5:0

69e minuut.
Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Doboş is nu in balbezit. Kubančík probeert naar een medespeler te passen. Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kubančík is nu in balbezit. Kubančík passt de bal zonder na te denken. Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Półchłopek maakt een snoekduik en kopt de bal. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz passt de bal in één keer door. Doboş rent richting de bal. Doboş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - BAD 6:0

78e minuut.
Paranghel rent richting de bal. Paranghel geeft een lange en hoge pass. Daar is Cosma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Paranghel met de inworp. Kubančík is nu in balbezit. Kubančík passt de bal zonder na te denken. Półchłopek is nu in balbezit. Półchłopek haalt uit met een fantastische trap. Zaharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klungelig pakt Cetină de bal. Doboş is nu in balbezit. Doboş haalt uit met een fantastische trap. Cosma probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Półchłopek de bal. Kubančík speelt de bal door. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - BAD 7:0

89e minuut.
Chwietkiewicz passt de bal met de wreef. Kubančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubančík passt de bal met de wreef. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş haalt uit met een fantastische trap. Zaharia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chwietkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Conta de bal. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek schiet op doel. Zaharia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - BAD 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 20%, BAD 80%.
FC Bum - BAD 8:0