Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: górkersi łowicz Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2721
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} Starter Legion
wol11 Tactiek 5*3*2
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 31.1
excellent Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Defensor rent richting de bal. Defensor speelt de bal door. Kırkalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırkalmaz schiet op doel. Sarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Krótki geeft een lange en hoge pass. di Maior bereikt de bal nog maar net als eerste. di Maior passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stroe de bal. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Mosór met een harde bal richting middenveld. Ruiz Brenes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tułodziecki de bal. Tułodziecki geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Oltay rent richting de bal. Stroe verovert de bal door een tackle van achteren. Stroe passt de bal in één keer door. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Ruiz de bal. Nigro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigro passt de bal met de wreef. Stroe rent richting de bal. Stroe schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ruiz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zettergren. Ruiz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruiz Brenes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mosór met een sublieme pass. Ruiz Brenes kopt de bal weg. Stroe is nu in balbezit. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stroe kopt de bal weg. Daar is Fajdowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Mosór probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 2:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tułodziecki met een snelle inworp. Ruiz Brenes met een sublieme pass. Stroe heeft problemen om de bal te vangen. Stroe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Iţic rent richting de bal. Iţic geeft een lange en hoge pass. Krótki probeert de bal met de borst te controleren. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 3:0

38e minuut.
Folchi kopt de bal weg. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe passt de bal in één keer door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 32%, Starter Legion 68%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 3:0

46e minuut.
Stroe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panico komt het veld opgelopen. Clark komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kırkalmaz rent richting de bal. Panico verovert de bal door een tackle van achteren. Panico passt de bal zonder na te denken. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
di Maior rent richting de bal. di Maior passt de bal met de wreef. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki geeft een hoge lob. Panico krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Vasserot rent richting de bal. Folchi verovert de bal door een tackle van achteren. Folchi met een sublieme pass. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 4:0

53e minuut.
Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot is nu in balbezit. Folchi onderschept slim de pass. Folchi geeft de bal voor. Ruiz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 5:0

59e minuut.
di Maior probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruiz Brenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Brenes passt de bal met de wreef. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 6:0

62e minuut.
Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Folchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krótki de bal. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Folchi geeft de bal voor. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruiz de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Folchi onderschept slim de pass. Folchi geeft een lange en hoge pass. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 7:0

77e minuut.
Groncik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Groncik passt de bal met de wreef. Zettergren rent richting de bal. Zettergren passt de bal met de wreef. Panico bereikt de bal nog maar net als eerste. Panico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 8:0

81e minuut.
Tułodziecki passt de bal in één keer door. Oltay rent richting de bal. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 9:0

82e minuut.
North komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Folchi de bal. Folchi geeft de bal voor. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krótki de bal. Clark kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panico rent richting de bal. Panico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 34%, Starter Legion 66%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Starter Legion 10:0