Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: śruba Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1895
śruba Błękitni Lubno
532 Tactiek szwagry
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 55.3
poor Schieten outstanding
weak Passen very good
weak Verdedigen excellent


1e minuut.
Sztramko speelt de bal door. Ruszkiewicz rent richting de bal. Grzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Gałusa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zięcik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Masse geeft een hoge lob. Grzywa kopt de bal weg. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:1

6e minuut.
Masse speelt de bal door. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Kocoł rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:2

8e minuut.
Reytor met de inworp. Masse rent richting de bal. Masse geeft een lange en hoge pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sztramko is nu in balbezit. Sztramko geeft een lange en hoge pass. Coporan rent richting de bal. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:3

10e minuut.
Kocoł kan de bal niet met de borst controleren. Kocoł speelt de bal door. Ruszkiewicz is nu in balbezit. Grzywa onderschept slim de pass. Grzywa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coporan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sztramko is nu in balbezit. Sztramko met een sublieme pass. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:4

12e minuut.
Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan is nu in balbezit. Ruszkiewicz onderschept slim de pass. Grzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Zięcik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Sztramko geeft de bal voor. Coporan is nu in balbezit. Coporan passt de bal met de wreef. Grzywa rent richting de bal. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Reytor met een snelle inworp. Masse heeft problemen om de bal te vangen. Masse geeft een lange en hoge pass. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grzywa heeft problemen om de bal te vangen. Domagała is nu in balbezit. Grzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zięcik trapt de bal weg. Sztramko is nu in balbezit. Sztramko passt de bal zonder na te denken. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sztramko geeft een lange en hoge pass. Grzywa rent richting de bal. Kocoł legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kocoł krijgt een gele kaart. Grzywa raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzywa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:5

26e minuut.
Masse speelt de bal door. Coporan is nu in balbezit. Coporan passt de bal met de wreef. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa schiet op doel. Zięcik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sztramko is nu in balbezit. Sztramko geeft een lange en hoge pass. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:6

30e minuut.
Masse bereikt de bal nog maar net als eerste. Masse probeert naar een medespeler te passen. Reytor probeert naar een medespeler te passen. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sztramko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gałusa de bal. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Zięcik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:7

32e minuut.
Grzywa geeft de bal voor. Zięcik met een sublieme pass. Sztramko kopt de bal weg. Grzywa rent richting de bal. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Zięcik bokst de bal weg.

35e minuut.
Kocoł met een harde bal richting middenveld. Sztramko is nu in balbezit. Sztramko passt de bal met de wreef. Daar is Grzywa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywa schiet op doel. Zięcik bokst de bal weg. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:8

38e minuut.
Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan is nu in balbezit. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ... Zięcik bokst de bal weg.

41e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Masse rent richting de bal. Masse speelt de bal door. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Gałusa is nu in balbezit. Grzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Zięcik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: śruba 78%, Błękitni Lubno 22%.
śruba - Błękitni Lubno 0:8

46e minuut.
Błażkiewicz komt het veld opgelopen. Grzywa speelt de bal door. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa rent richting de bal. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:9

48e minuut.
Masse passt de bal zonder na te denken. Błażkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Zięcik trapt de bal weg. Daar is Błażkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Grzywa rent richting de bal. Grzywa schiet op doel. Zięcik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Grzywa geeft een lange en hoge pass. Opolski kopt de bal weg. Reytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Reytor geeft de bal voor. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Masse geeft een lange en hoge pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan passt de bal met de wreef. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:10

64e minuut.
Coporan kopt de bal weg. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Zięcik bokst de bal weg.

67e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałusa is nu in balbezit. Grzywa onderschept slim de pass. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Zięcik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:11

72e minuut.
Skuhravý geeft de bal voor. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sztramko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:12

81e minuut.
Sztramko passt de bal met de wreef. Reytor met een sublieme pass. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:13

82e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Lakwa verovert de bal door een tackle van achteren. Lakwa met een sublieme pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:14

86e minuut.
Opolski geeft een hoge lob. Dziaduszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gałusa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Grzywa heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Błażkiewicz. Błażkiewicz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sztramko is nu in balbezit. Sztramko passt de bal zonder na te denken. Grzywa rent richting de bal. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Zięcik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
śruba - Błękitni Lubno 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: śruba 72%, Błękitni Lubno 28%.
śruba - Błękitni Lubno 0:15