Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bastion Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7324
Bastion świrusy
NZ1 Tactiek 2sx
66% Balbezit 34%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 16.2
very good Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Milapichun geeft een hoge lob. Voronin rent richting de bal. Milapichun maakt een afschuwelijke overtreding. Milapichun krijgt een gele kaart. Voronin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mel`nik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kutsev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Popržanović rent richting de bal. Dorokhov onderschept slim de pass. Dorokhov passt de bal zonder na te denken. Voronin rent richting de bal. Voronin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - świrusy 1:0

12e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov onderschept slim de pass. Polyakov passt de bal in één keer door. Kutsev rent richting de bal. Kutsev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Inworp. Bidnenko met de inworp. Sejud rent richting de bal. Sejud geeft een lange en hoge pass. Kutsev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bidnenko geeft de bal voor. Skrzekowski probeert naar een medespeler te passen. Dorokhov kopt de bal weg. Kutsev is nu in balbezit. Kutsev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sejud kopt de bal weg. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko passt de bal in één keer door. Kutsev rent richting de bal. Kutsev draait met de bal, schiet en ... Skrzekowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Dorokhov is nu in balbezit. Dorokhov met een sublieme pass. Klungelig pakt Kutsev de bal. Kutsev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - świrusy 2:0

28e minuut.
Scott probeert de bal met de borst te controleren. Sejud probeert naar een medespeler te passen. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - świrusy 3:0

30e minuut.
Dudryk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Popržanović de bal onder controle te krijgen. Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov geeft de bal voor. Kutsev krijgt zijn hoofd ertegen. Skrzekowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Voronin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronin geeft de bal voor. Klungelig pakt Kutsev de bal. Kutsev geeft een lange en hoge pass. Bidnenko springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Skrzekowski trapt de bal weg van het doel. Sejud kopt de bal weg. Daar is Bułajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 18%, świrusy 82%.
Bastion - świrusy 3:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voronin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov geeft de bal voor. Kutsev krijgt zijn hoofd ertegen. Skrzekowski bokst de bal weg.

49e minuut.
Milapichun geeft de bal voor. Vahula kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzozewski de bal. Dorokhov geeft de bal voor. Kutsev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sejud probeert naar een medespeler te passen. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko speelt de bal door. Kutsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - świrusy 4:0

54e minuut.
Klungelig pakt Kutsev de bal. Kutsev kopt de bal weg. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov probeert naar een medespeler te passen. Kutsev is nu in balbezit. Kutsev schiet op doel. Skrzekowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Polyakov rent richting de bal. Polyakov passt de bal zonder na te denken. Sejud rent richting de bal. Sejud geeft een lange en hoge pass. Kutsev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Voronin is nu in balbezit. Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov passt de bal in één keer door. Kutsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - świrusy 5:0

66e minuut.
Sejud met een sublieme pass. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko probeert naar een medespeler te passen. Kutsev is nu in balbezit. Kutsev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Bułajewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bidnenko met de inworp. Sejud probeert de bal met de borst te controleren. Sejud geeft een hoge lob. Skrzekowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Scott heeft problemen om de bal te vangen. Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud met een sublieme pass. Klungelig pakt Kutsev de bal. Kutsev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kutsev met een sublieme pass. Voronin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milapichun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Milapichun krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Brzozewski geeft een lange en hoge pass. Sejud controleert de bal met de borst. Sejud probeert naar een medespeler te passen. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Dudryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Voronin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kutsev passt de bal met de wreef. Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud geeft een lange en hoge pass. Kutsev rent richting de bal. Kutsev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 21%, świrusy 79%.
Bastion - świrusy 5:0