Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POLAR Kapcie Podlasia
532s Tactiek 442
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 24.5
excellent Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Łoskot de bal. Grabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabski passt de bal in één keer door. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Jamułecki de bal. Jamułecki geeft een lange en hoge pass. Tuczek geeft een hoge lob. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 2:0

9e minuut.
Tuczek passt de bal in één keer door. Daar is Grabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabski passt de bal zonder na te denken. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Grabski de bal. Grabski passt de bal in één keer door. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Dynda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 3:0

16e minuut.
Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot passt de bal in één keer door. Grabski heeft problemen om de bal te vangen. Grabski schiet op doel. Dynda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 4:0

22e minuut.
Gdyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łoskot rent richting de bal. Łoskot passt de bal in één keer door. Grabski heeft problemen om de bal te vangen. Grabski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pliszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gdyński zal de hoekschop nemen. Łoskot maakt een snoekduik en kopt de bal. Dynda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 5:0

26e minuut.
Gawkowski geeft de bal voor. Grabski kopt de bal weg. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 6:0

29e minuut.
Tuczek probeert naar een medespeler te passen. Grabski heeft problemen om de bal te vangen. Grabski speelt de bal door. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Dynda bokst de bal weg.

31e minuut.
Jamułecki kopt de bal weg. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grabski. Grabski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kabel rent richting de bal. Tuczek verovert de bal door een tackle van achteren. Tuczek probeert naar een medespeler te passen. Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 7:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabel speelt de bal door. Oczachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oczachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kabel met een sublieme pass. Tuczek speelt de bal door. Łoskot is nu in balbezit. Grabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 8:0

41e minuut.
Łoskot onderschept slim de pass. Łoskot passt de bal met de wreef. Tuczek met een sublieme pass. Grabski is nu in balbezit. Grabski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 9:0

43e minuut.
Gdyński passt de bal zonder na te denken. Tuczek rent richting de bal. Tuczek passt de bal in één keer door. Grabski is nu in balbezit. Grabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grabski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczek passt de bal zonder na te denken. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 30%, Kapcie Podlasia 70%.
FC POLAR - Kapcie Podlasia 9:0

47e minuut.
Jamułecki passt de bal in één keer door. Deptuch geeft de bal voor. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Dynda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 10:0

52e minuut.
Gawkowski rent richting de bal. Gawkowski met een sublieme pass. Tuczek rent richting de bal. Tuczek geeft een lange en hoge pass. Grabski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Grabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabski geeft een lange en hoge pass. Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Dynda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 11:0

57e minuut.
Gdyński geeft een lange en hoge pass. Fafik kopt de bal weg. Siara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gdyński geeft een lange en hoge pass. Grabski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Gawkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabski kan de bal niet met de borst controleren. Grabski schiet op doel. Dynda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 12:0

62e minuut.
Jaszczowski onderschept slim de pass. Jaszczowski passt de bal zonder na te denken. Grabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabski haalt uit met een fantastische trap. Dynda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 13:0

65e minuut.
Daar is Łoskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pliszka is nu in balbezit. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot schiet op doel. Dynda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 14:0

66e minuut.
Łoskot probeert naar een medespeler te passen. Grabski heeft problemen om de bal te vangen. Grabski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łoskot de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Dynda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grabski rent richting de bal. Grabski schiet op doel. Dynda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Gawkowski met een sublieme pass. Grabski probeert naar een medespeler te passen. Hromyka met een sublieme pass. Daar is Łoskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 15:0

72e minuut.
Deptuch geeft een lange en hoge pass. Grabski kopt de bal weg. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Dynda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Jamułecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabski verovert de bal door een tackle van achteren. Pliszka rent richting de bal. Tuczek verovert de bal door een tackle van achteren. Tuczek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Śleszyński geeft een lange en hoge pass. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel. Dynda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 16:0

80e minuut.
Wieliczko rent richting de bal. Gdyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdyński geeft een lange en hoge pass. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Grabski passt de bal zonder na te denken. Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot schiet op doel. Dynda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Fafik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 17:0

84e minuut.
Grabski speelt de bal door. Gawkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski passt de bal in één keer door. Tuczek rent richting de bal. Tuczek geeft de bal voor. Paal!

85e minuut.
Grabski kopt de bal weg. Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fafik de bal onder controle te krijgen. Dynda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 18:0

87e minuut.
Wieliczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczowski met een sublieme pass. Grabski rent richting de bal. Grabski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gawkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gawkowski speelt de bal door. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot geeft een lange en hoge pass. Grabski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Kapcie Podlasia 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 18%, Kapcie Podlasia 82%.
FC POLAR - Kapcie Podlasia 19:0