Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Nida Rangers FC Baty Lublin
Nida Black Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 27.6
formidable Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen weak


7e minuut.
Głogowski heeft problemen om de bal te vangen. Scándolo geeft een hoge lob. Principiano verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vyzantinos komt bij de bal en schiet. Gąska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mokrzycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 1:0

9e minuut.
Calero speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scándolo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gavala probeert naar een medespeler te passen. Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos passt de bal met de wreef. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel. Gąska bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Pereszlucha de bal. Grilo rent richting de bal. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Principiano de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vyzantinos is nu in balbezit. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 2:0

15e minuut.
Vyzantinos verovert de bal door een tackle van achteren. Vyzantinos probeert naar een medespeler te passen. Principiano rent richting de bal. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha schiet op doel. Gąska bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 3:0

22e minuut.
Mokrzycki rent richting de bal. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... Paal! Gąska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 4:0

24e minuut.
Mokrzycki geeft de bal voor. Klungelig pakt Principiano de bal. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Gąska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 5:0

26e minuut.
Principiano is nu in balbezit. Principiano passt de bal zonder na te denken. Scándolo is nu in balbezit. Scándolo geeft een hoge lob. Pereszlucha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Scándolo probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki passt de bal met de wreef. Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 6:0

28e minuut.
Perrier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gal met een snelle inworp. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 7:0

30e minuut.
Buonadonna geeft een lange en hoge pass. Cabała kopt de bal weg. Vyzantinos geeft een hoge lob. Mokrzycki krijgt zijn hoofd ertegen. Gąska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 8:0

31e minuut.
Bruzdewicz met de inworp. Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 9:0

32e minuut.
Vyzantinos passt de bal met de wreef. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha speelt de bal door. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 10:0

34e minuut.
Inworp. Vyzantinos met de inworp. Pranga is nu in balbezit. Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pereszlucha schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgosz onderschept slim de pass. Łęgosz geeft de bal voor. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 11:0

39e minuut.
Mokrzycki met een sublieme pass. Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos passt de bal in één keer door. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vyzantinos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mokrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokrzycki passt de bal in één keer door. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 25%, FC Baty Lublin 75%.
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 11:0

50e minuut.
Grilo heeft problemen om de bal te vangen. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 12:0

51e minuut.
Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır geeft de bal voor. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Gąska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 13:0

56e minuut.
Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki speelt de bal door. Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Gąska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 14:0

58e minuut.
Vyzantinos met de inworp. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Gąska maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Perrier probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 15:0

62e minuut.
Scándolo onderschept slim de pass. Scándolo met een sublieme pass. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... Gąska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 16:0

65e minuut.
Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos geeft de bal voor. Pereszlucha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gal met de inworp. Klungelig pakt Scándolo de bal. Scándolo probeert naar een medespeler te passen. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki geeft de bal voor. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vyzantinos geeft een hoge lob. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha passt de bal met de wreef. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 17:0

77e minuut.
Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. Perrier heeft problemen om de bal te vangen. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha schiet op doel. Gąska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 18:0

78e minuut.
Cabała rent richting de bal. Pereszlucha is nu in balbezit. Vyzantinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Gąska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero passt de bal in één keer door. Mokrzycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vyzantinos geeft een hoge lob. Pereszlucha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vyzantinos met een sublieme pass. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha passt de bal in één keer door. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... Gąska bokst de bal weg.

85e minuut.
Perrier rent richting de bal. Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pereszlucha met een sublieme pass. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... Gąska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Principiano met een sublieme pass. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilo passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Gąska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 25%, FC Baty Lublin 75%.
White Nida Rangers - FC Baty Lublin 18:0