Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS KS Łukowice Brzeskie Wikingowie Południa
check archers Tactiek 541
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 27.4
solid Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Isoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin verovert de bal door een tackle van achteren. Pin geeft een hoge lob. Paciorkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Smołkowicz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 1:0

4e minuut.
Isoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan onderschept slim de pass. Bojan passt de bal zonder na te denken. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Mosiej met een harde bal richting middenveld. Saias kopt de bal weg. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel. Mosiej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Irsanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Irsanskas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Irsanskas kan niet meer verder spelen. Viibus komt het veld opgelopen. Paciorkowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 2:0

11e minuut.
Inworp. Bojan met de inworp. Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin geeft de bal voor. Paciorkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Pin rent richting de bal. Pin passt de bal met de wreef. Viibus rent richting de bal. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bojan neemt de hoekschop. Paciorkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Mosiej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Bojan rent richting de bal. Bojan geeft een lange en hoge pass. Paciorkowski heeft problemen om de bal te vangen. Paciorkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Isoba kan de bal niet met de borst controleren. Pin is nu in balbezit. Pin passt de bal zonder na te denken. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Mosiej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Manole is nu in balbezit. Manole geeft een lange en hoge pass. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 3:0

28e minuut.
Agrelos kopt de bal weg. Daar is Saias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saias probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Mosiej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Doeltrap. Mosiej trapt de bal weg van het doel. Saias geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paciorkowski de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Mosiej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mosiej met een sublieme pass. Bojan kopt de bal weg. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel. Paciorkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mosiej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bojan rent richting de bal. Bojan heeft problemen om de bal te vangen. Bojan probeert naar een medespeler te passen. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bojan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pin rent richting de bal. Pin passt de bal zonder na te denken. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel. Mosiej bokst de bal weg. Agrelos heeft problemen om de bal te vangen. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Viibus maakt een snoekduik en kopt de bal. Mosiej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Isoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Saias verovert de bal door een tackle van achteren. Saias geeft de bal voor. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski passt de bal in één keer door. Bojan speelt de bal door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Viibus de bal. Viibus passt de bal met de wreef. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski schiet op doel. Agrelos probeert de bal aan de voet te houden. Mosiej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 26%, Wikingowie Południa 74%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 3:0

46e minuut.
Bogdanović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojan met de inworp. Pin geeft een hoge lob. Viibus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Smołkowicz kan de bal niet met de borst controleren. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz onderschept slim de pass. Viibus onderschept slim de pass. Viibus haalt uit met een fantastische trap. Mosiej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Klungelig pakt Bojan de bal. Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin probeert naar een medespeler te passen. Saias is nu in balbezit. Saias geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Capota is nu in balbezit. Capota speelt de bal door. Saias probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Mosiej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Pin kopt de bal weg. Daar is Paciorkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smołkowicz rent richting de bal. Viibus onderschept slim de pass. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 4:0

61e minuut.
Manole met een sublieme pass. Saias geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smołkowicz de bal. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 5:0

64e minuut.
Paciorkowski is nu in balbezit. Viibus kan de bal niet met de borst controleren. Paciorkowski rent richting de bal. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel. Mosiej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Paciorkowski de bal. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ... Mosiej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 6:0

66e minuut.
Saias bereikt de bal nog maar net als eerste. Saias probeert naar een medespeler te passen. Bogdanović rent richting de bal. Viibus onderschept slim de pass. Viibus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paciorkowski geeft een hoge lob. Bogdanović is nu in balbezit. Bogdanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Paciorkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 7:0

70e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft de bal voor. Manole geeft een hoge lob. Viibus springt en kopt de bal. Daar is Paciorkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 8:0

77e minuut.
Bojan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pin probeert naar een medespeler te passen. Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Viibus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gvero geeft een lange en hoge pass. Saias bereikt de bal nog maar net als eerste. Saias met een sublieme pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel. Mosiej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bojan rent richting de bal. Bojan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Agrelos de bal onder controle te krijgen. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bojan de bal. Bojan met een sublieme pass. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bogdanović passt de bal zonder na te denken. Paciorkowski is nu in balbezit. Smołkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paciorkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pin komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole passt de bal in één keer door. Saias speelt de bal door. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grzybiński speelt de bal door. Saias bereikt de bal nog maar net als eerste. Saias geeft een hoge lob. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 21%, Wikingowie Południa 79%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - Wikingowie Południa 8:0