Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Swans FC Majdan
axello Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 21.1
outstanding Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Jahelka geeft een lange en hoge pass. bin Abdul Hamid kopt de bal weg. Daar is Kuształa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karamon trapt de bal weg van het doel. Pápay kopt de bal weg. bin Abdul Hamid heeft problemen om de bal te vangen. bin Abdul Hamid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez probeert naar een medespeler te passen. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid schiet op doel. Karamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 1:0

9e minuut.
Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz speelt de bal door. Pápay met een sublieme pass. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Slory geeft een lange en hoge pass. Mago rent richting de bal. Mago probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antúnez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mitáček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pápay is nu in balbezit. Pápay passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamid heeft problemen om de bal te vangen. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. Karamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Potasznik kopt de bal weg. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pápay geeft een lange en hoge pass. Mitáček onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jahelka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antúnez maakt een snoekduik en kopt de bal. Karamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antúnez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 2:0

15e minuut.
Haras passt de bal in één keer door. Pápay is nu in balbezit. Pápay passt de bal met de wreef. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 3:0

18e minuut.
Urbanowicz met een snelle inworp. Jahelka is nu in balbezit. Jahelka passt de bal met de wreef. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 4:0

18e minuut.
Gwiżdż met een sublieme pass. Klungelig pakt Hermaniuk de bal. Gwiżdż rent richting de bal. bin Abdul Hamid onderschept slim de pass. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 5:0

22e minuut.
Jahelka geeft een hoge lob. Antúnez rent richting de bal. Antúnez met een sublieme pass. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pápay onderschept slim de pass. Pápay passt de bal met de wreef. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. Karamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 6:0

24e minuut.
Kuształa speelt de bal door. Jahelka is nu in balbezit. Jahelka passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid schiet op doel. Paal! Karamon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Karamon probeert naar een medespeler te passen. Pápay kopt de bal weg. Potasznik probeert naar een medespeler te passen. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 7:0

32e minuut.
Bratkowski geeft een hoge lob. Haras kopt de bal weg. Klungelig pakt Bratkowski de bal. Antúnez rent richting de bal. Antúnez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Karamon trapt de bal weg. Pápay kopt de bal weg. Mago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago passt de bal in één keer door. Klungelig pakt bin Abdul Hamid de bal. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 8:0

39e minuut.
Slory passt de bal met de wreef. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Slory verovert de bal door een tackle van achteren. Haras is nu in balbezit. Haras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 14%, FC Majdan 86%.
Black Swans - FC Majdan 8:0

46e minuut.
Ankov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bratkowski passt de bal met de wreef. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahelka probeert naar een medespeler te passen. Haras is nu in balbezit. Haras geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Haras is nu in balbezit. Haras met een sublieme pass. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 9:0

53e minuut.
Klungelig pakt Bratkowski de bal. Haras is nu in balbezit. Haras passt de bal in één keer door. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. Karamon bokst de bal weg. Paal! Ankov rent richting de bal. Ankov schiet op doel. Karamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 10:0

60e minuut.
Jahelka geeft een hoge lob. bin Abdul Hamid kopt de bal weg. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Karamon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 11:0

63e minuut.
Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras is nu in balbezit. Haras geeft een lange en hoge pass. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 12:0

65e minuut.
Haras rent richting de bal. Haras geeft een hoge lob. Daar is Mitáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 13:0

67e minuut.
Slory zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras passt de bal in één keer door. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... Karamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kuształa geeft de bal voor. Inworp. Jahelka met een snelle inworp. Antúnez rent richting de bal. Antúnez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Haras probeert naar een medespeler te passen. Pápay rent richting de bal. Pápay passt de bal met de wreef. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mitáček kopt de bal weg. Pápay rent richting de bal. Pápay passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 14:0

75e minuut.
Antúnez geeft een lange en hoge pass. Potasznik speelt de bal door. Daar is bin Abdul Hamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdul Hamid schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 15:0

80e minuut.
Urbanowicz geeft een lange en hoge pass. Antúnez probeert de bal met de borst te controleren. Antúnez passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamid heeft problemen om de bal te vangen. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slory zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haras probeert naar een medespeler te passen. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pápay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápay met een sublieme pass. Daar is bin Abdul Hamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. Mitáček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mitáček geeft een lange en hoge pass. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras geeft de bal voor. Antúnez springt en kopt de bal. Karamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC Majdan 16:0

89e minuut.
Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras geeft een lange en hoge pass. Ankov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ankov zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 19%, FC Majdan 81%.
Black Swans - FC Majdan 16:0