Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Club Miksa sport
Elite-P Tactiek 343
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen average


14e minuut.
Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca speelt de bal door. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Klewer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - Miksa sport 1:0

19e minuut.
Roca met een snelle inworp. Kormány is nu in balbezit. Kormány passt de bal in één keer door. Roca geeft de bal voor. Cassian maakt een snoekduik en kopt de bal. Klewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Nyerges met een sublieme pass. Tugnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tugnoli passt de bal zonder na te denken. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Walendzik geeft een hoge lob. Cederna verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roca met een snelle inworp. Kormány geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 48%, Miksa sport 52%.
Elite Club - Miksa sport 1:0

60e minuut.
Bruno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Six komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wampir probeert naar een medespeler te passen. Özkardeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkardeş geeft de bal voor. Six rent richting de bal. Six haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kormány onderschept slim de pass. Kormány geeft de bal voor. Daar is Barski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian is nu in balbezit. Cassian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cassian heeft problemen om de bal te vangen. Barski is nu in balbezit. Barski geeft de bal voor. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Azeite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi passt de bal zonder na te denken. Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendzik schiet op doel. Klewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 29%, Miksa sport 71%.
Elite Club - Miksa sport 1:0