Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Haczów Kieleckie Kosy
1-5-3-2p Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten adequate
good Passen weak
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Rołka met een sublieme pass. Klungelig pakt Szofmer de bal. Medoń maakt een afschuwelijke overtreding. Medoń krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Milin passt de bal in één keer door. Méndez is nu in balbezit. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Medoń is nu in balbezit. Medoń draait met de bal, schiet en ... Tyszko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Kieleckie Kosy 1:0

17e minuut.
Tyszko probeert naar een medespeler te passen. Méndez controleert de bal met de borst. Méndez met een sublieme pass. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń haalt uit met een fantastische trap. Tyszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. Tyszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Kieleckie Kosy 2:0

23e minuut.
Milin rent richting de bal. Milin geeft een lange en hoge pass. Iwaszko kopt de bal weg. Medoń rent richting de bal. Medoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Kieleckie Kosy 3:0

28e minuut.
Andrade onderschept slim de pass. Andrade speelt de bal door. Medoń rent richting de bal. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gornati passt de bal met de wreef. Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal in één keer door. Medoń rent richting de bal. Medoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szofmer probeert naar een medespeler te passen. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte begaat een overtreding. Martínez Pujalte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 43%, Kieleckie Kosy 57%.
LKS Haczów - Kieleckie Kosy 3:0

48e minuut.
Milin rent richting de bal. Milin geeft een hoge lob. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ... Tyszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Kieleckie Kosy 4:0

59e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin passt de bal met de wreef. Méndez rent richting de bal. Méndez geeft een hoge lob. Martínez Pujalte kopt de bal weg. Tyszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cəbrayılov geeft een hoge lob. Méndez kopt de bal weg. Medoń heeft problemen om de bal te vangen. Medoń haalt uit met een fantastische trap. Tyszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade met een sublieme pass. Bullett bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń onderschept slim de pass. Medoń draait met de bal, schiet en ... Tyszko bokst de bal weg. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń haalt uit met een fantastische trap. Tyszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. Martínez Pujalte kopt de bal weg. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Milin passt de bal met de wreef. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Bullett maakt een afschuwelijke overtreding. Bullett krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 37%, Kieleckie Kosy 63%.
LKS Haczów - Kieleckie Kosy 4:0