Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver End Winchester Town
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Raleigh probeert de bal met de borst te controleren. Trippier verovert de bal door een tackle van achteren. Trippier met een sublieme pass. Fenton rent richting de bal. Fenton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Watkins probeert naar een medespeler te passen. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang passt de bal zonder na te denken. Fenton rent richting de bal. Fenton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Raleigh geeft een hoge lob. Edozie kopt de bal weg. Daar is Burgess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. Olise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Raleigh met een sublieme pass. Muster bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier begaat een overtreding. Trippier krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mansfield kopt de bal weg. Raleigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton onderschept slim de pass. Fenton draait met de bal, schiet en ... Giggs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - Winchester Town 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver End 44%, Winchester Town 56%.
Silver End - Winchester Town 1:0

54e minuut.
Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Muster is nu in balbezit. Muster passt de bal zonder na te denken. Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Edozie rent richting de bal. Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Dibble is nu in balbezit. Dibble draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silver End - Winchester Town 1:1

83e minuut.
Muster geeft een hoge lob. Robson kopt de bal weg. Green probeert de bal aan de voet te houden. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ... Olise bokst de bal weg.

86e minuut.
Yang passt de bal in één keer door. Wright is nu in balbezit. Robson is nu in balbezit. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - Winchester Town 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver End 65%, Winchester Town 35%.
Silver End - Winchester Town 2:1