Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinus FC Gödöllő Fc.
Novus Era Tactiek berlo
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 30.4
very good Schieten average
very good Passen poor
good Verdedigen good


3e minuut.
Bonachea onderschept slim de pass. Bonachea probeert naar een medespeler te passen. Stara is nu in balbezit. Stara schiet op doel. Bloh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Gödöllő Fc. 1:0

7e minuut.
Montalvan is nu in balbezit. Montalvan probeert naar een medespeler te passen. Stara probeert naar een medespeler te passen. Bonachea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonachea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Marichal speelt de bal door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan speelt de bal door. Stara rent richting de bal. Stara schiet op doel. Bloh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sárközi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi speelt de bal door. Leier speelt de bal door. Bonachea rent richting de bal. Bonachea draait met de bal, schiet en ... Bloh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Brytva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montalvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonachea rent richting de bal. Bonachea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stara rent richting de bal. Bonachea is nu in balbezit. Los verovert de bal door een tackle van achteren. Stara onderschept slim de pass. Stara draait met de bal, schiet en ... Bloh bokst de bal weg.

14e minuut.
Hada onderschept slim de pass. Norkett rent richting de bal. Marichal met een sublieme pass. Stara rent richting de bal. Stara haalt uit met een fantastische trap. Bloh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Los is nu in balbezit. Leier onderschept slim de pass. Leier speelt de bal door. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara haalt uit met een fantastische trap. Bloh bokst de bal weg.

18e minuut.
Sárközi met een sublieme pass. Klungelig pakt Leier de bal. Leier geeft een hoge lob. Stara springt en kopt de bal. Bloh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Gödöllő Fc. 2:0

19e minuut.
Zavadski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadski passt de bal met de wreef. Brytva bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara onderschept slim de pass. Stara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Montalvan passt de bal in één keer door. Bonachea is nu in balbezit. Bonachea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stara haalt uit met een fantastische trap. Bloh bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leier zal de hoekschop nemen. Stara springt en kopt de bal. Klungelig pakt Brytva de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bloh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Gödöllő Fc. 3:0

31e minuut.
Marichal onderschept slim de pass. Marichal geeft een lange en hoge pass. Stara rent richting de bal. Bonachea is nu in balbezit. Bonachea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Montalvan geeft de bal voor. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara schiet op doel. Brytva probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Gödöllő Fc. 4:0

38e minuut.
Montalvan rent richting de bal. Montalvan geeft een lange en hoge pass. Naranovich geeft een lange en hoge pass. Uribe rent richting de bal. Uribe geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Leier is nu in balbezit. Leier geeft een hoge lob. Stara heeft problemen om de bal te vangen. Stara haalt uit met een fantastische trap. Bloh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Norkett bereikt de bal nog maar net als eerste. Leier verovert de bal door een tackle van achteren. Leier speelt de bal door. Klungelig pakt Stara de bal. Stara draait met de bal, schiet en ... Bloh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 20%, Gödöllő Fc. 80%.
Corvinus FC - Gödöllő Fc. 4:0

55e minuut.
Naranovich probeert naar een medespeler te passen. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan met een sublieme pass. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ... Bloh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Brytva de bal. De bal raakt de paal. Bloh bokst de bal weg. Montalvan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Gödöllő Fc. 5:0

59e minuut.
Montalvan speelt de bal door. Bonachea is nu in balbezit. Bonachea passt de bal met de wreef. Daar is Stara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bloh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Shydlouski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hada is nu in balbezit. Hada met een sublieme pass. Bonachea rent richting de bal. Bonachea haalt uit met een fantastische trap. Bloh bokst de bal weg.

62e minuut.
Los heeft problemen om de bal te vangen. Bonachea is nu in balbezit. Los tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Los krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Liatun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonachea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonachea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Leier geeft een lange en hoge pass. Liatun heeft problemen om de bal te vangen. Sviarkalcau met een sublieme pass. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Montalvan is nu in balbezit. Montalvan met een sublieme pass. Los bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara verovert de bal door een tackle van achteren. Stara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Los is nu in balbezit. Leier onderschept slim de pass. Leier speelt de bal door. Stara rent richting de bal. Stara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Marichal passt de bal zonder na te denken. Bonachea rent richting de bal. Hada speelt de bal door. Stara rent richting de bal. Stara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Uribe geeft een hoge lob. Daar is Leier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leier speelt de bal door. Stara rent richting de bal. Stara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan schiet op doel. Bloh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Montalvan passt de bal met de wreef. Stara is nu in balbezit. Bonachea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara rent richting de bal. Stara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Gödöllő Fc. 6:0

87e minuut.
Madajczyk kopt de bal weg. Leier bereikt de bal nog maar net als eerste. Leier geeft een lange en hoge pass. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Brytva geeft een lange en hoge pass. Inworp. Montalvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonachea rent richting de bal. Bonachea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 21%, Gödöllő Fc. 79%.
Corvinus FC - Gödöllő Fc. 6:0