Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sageata Listeava FC VALISOARA
Def 4 cu 1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
14% Spel op eigen helft 86%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 19.7
outstanding Schieten weak
excellent Passen hopeless
good Verdedigen weak


2e minuut.
Alexa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fliegl is nu in balbezit. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Câţanu trapt de bal weg van het doel. Fliegl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fliegl passt de bal in één keer door. Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski schiet op doel. Câţanu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niederhaus zal de hoekschop nemen. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 1:0

8e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Fliegl onderschept slim de pass. Fliegl met een sublieme pass. Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Raţă is nu in balbezit. Raţă geeft de bal voor. Daar is Socaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski is nu in balbezit. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Creangă kopt de bal weg. Karamyan geeft een lange en hoge pass. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Karamyan de bal. Karamyan geeft de bal voor. Anielski kopt de bal weg. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Alexa rent richting de bal. Niederhaus onderschept slim de pass. Niederhaus speelt de bal door. Klungelig pakt Anielski de bal. Anielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Anielski onderschept slim de pass. Anielski speelt de bal door. Cervinski is nu in balbezit. Starzec onderschept slim de pass. Starzec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă geeft de bal voor. Niederhaus probeert de bal met de borst te controleren. Niederhaus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fliegl kopt de bal weg. Niederhaus heeft problemen om de bal te vangen. Niederhaus geeft een hoge lob. Karamyan geeft een hoge lob. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ştrulă geeft de bal voor. Chinţoiu controleert de bal met de borst. Anielski rent richting de bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Francescoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescoli geeft de bal voor. Chinţoiu probeert de bal met de borst te controleren. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alexa rent richting de bal. Niederhaus onderschept slim de pass. Niederhaus passt de bal zonder na te denken. Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Anielski draait met de bal, schiet en ... Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 2:0

29e minuut.
Starzec kopt de bal weg. Karamyan rent richting de bal. Karamyan probeert naar een medespeler te passen. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu geeft de bal voor. Inworp. Niederhaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fliegl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fliegl rent richting de bal. Fliegl passt de bal in één keer door. Karamyan geeft de bal voor. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 3:0

34e minuut.
Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. Niederhaus geeft een hoge lob. Hruşcă kopt de bal weg. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 4:0

35e minuut.
Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa speelt de bal door. Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Câţanu met een harde bal richting middenveld. Fliegl kopt de bal weg. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 5:0

40e minuut.
Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl passt de bal met de wreef. Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 6:0

41e minuut.
Chinţoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niederhaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fliegl is nu in balbezit. Fliegl geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Niederhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhaus geeft een hoge lob. Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Anielski haalt uit met een fantastische trap. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 7:0

44e minuut.
Fliegl is nu in balbezit. Fliegl passt de bal in één keer door. Karamyan is nu in balbezit. Karamyan geeft de bal voor. Anielski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Niederhaus kopt de bal weg. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl probeert naar een medespeler te passen. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel. Câţanu bokst de bal weg. Anielski is nu in balbezit. Anielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sageata Listeava 14%, FC VALISOARA 86%.
Sageata Listeava - FC VALISOARA 8:0

47e minuut.
Niederhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhaus geeft een hoge lob. Cervinski heeft problemen om de bal te vangen. Starzec rent richting de bal. Starzec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 9:0

48e minuut.
Chinţoiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niederhaus met een snelle inworp. Fliegl rent richting de bal. Fliegl geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Câţanu speelt de bal door. Alexa heeft problemen om de bal te vangen. Niederhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhaus geeft een lange en hoge pass. Starzec rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karamyan zal de hoekschop nemen. Anielski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 10:0

56e minuut.
Niederhaus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cervinski heeft problemen om de bal te vangen. Karamyan onderschept slim de pass. Karamyan geeft de bal voor. Anielski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ghiţă kopt de bal weg. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă geeft een hoge lob. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 11:0

60e minuut.
Niederhaus rent richting de bal. Niederhaus geeft een lange en hoge pass. Starzec is nu in balbezit. Starzec draait met de bal, schiet en ... Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Alexa de bal. Niederhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexa. Niederhaus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niederhaus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Socaciu kopt de bal weg. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski passt de bal zonder na te denken. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fliegl geeft een hoge lob. Anielski kopt de bal weg. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Câţanu trapt de bal weg. Fliegl rent richting de bal. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Anielski rent richting de bal. Anielski draait met de bal, schiet en ... Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niederhaus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anielski maakt een snoekduik en kopt de bal. Karamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Alexa geeft de bal voor. Fliegl kopt de bal weg. Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 12:0

73e minuut.
Anielski rent richting de bal. Starzec rent richting de bal. Anielski rent richting de bal. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Fliegl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karamyan de bal. Karamyan probeert naar een medespeler te passen. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Niederhaus kopt de bal weg. Tap heeft problemen om de bal te vangen. Fliegl rent richting de bal. Fliegl geeft een hoge lob. Starzec geeft de bal voor. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 13:0

80e minuut.
Câţanu met een sublieme pass. Daar is Stănăşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fliegl met een sublieme pass. Karamyan rent richting de bal. Karamyan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Fliegl is nu in balbezit. Fliegl passt de bal met de wreef. Karamyan probeert naar een medespeler te passen. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl verovert de bal door een tackle van achteren. Fliegl met een sublieme pass. Starzec probeert naar een medespeler te passen. Câţanu bokst de bal weg. Starzec probeert naar een medespeler te passen. Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Anielski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 14:0

86e minuut.
Karamyan passt de bal zonder na te denken. Sawa is nu in balbezit. Sawa passt de bal zonder na te denken. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 15:0

89e minuut.
Hruşcă heeft problemen om de bal te vangen. Starzec is nu in balbezit. Starzec passt de bal in één keer door. Anielski is nu in balbezit. Anielski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - FC VALISOARA 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sageata Listeava 14%, FC VALISOARA 86%.
Sageata Listeava - FC VALISOARA 16:0