Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COVEL FC BRRC
2S Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 19
solid Schieten average
very good Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Kakios is nu in balbezit. Kakios passt de bal zonder na te denken. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă draait met de bal, schiet en ... Cărtărescu bokst de bal weg. Tiutiu heeft problemen om de bal te vangen. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nycz speelt de bal door. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu geeft de bal voor. Diţă springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Daar is Trâmbiţaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat rent richting de bal. Trâmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk rent richting de bal. Glensk passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diţă is nu in balbezit. Diţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 1:0

8e minuut.
Matei kopt de bal weg. Daar is Glensk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk passt de bal zonder na te denken. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Trâmbiţaş passt de bal met de wreef. Glensk rent richting de bal. Diţă rent richting de bal. Diţă draait met de bal, schiet en ... Tiutiu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

13e minuut.
Klungelig pakt Glensk de bal. Glensk passt de bal in één keer door. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă draait met de bal, schiet en ... Cărtărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 2:0

14e minuut.
Bădălan rent richting de bal. Bădălan speelt de bal door. Daar is Diţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk rent richting de bal. Glensk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Matei geeft de bal voor. Daar is Kakios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakios geeft een lange en hoge pass. Diţă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 3:0

17e minuut.
Diţă kopt de bal weg. Daar is Grigorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă is nu in balbezit. Nycz verovert de bal door een tackle van achteren. Nycz schiet op doel. Cărtărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tiutiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădălan met een snelle inworp. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bădălan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş geeft een hoge lob. Kakios is nu in balbezit. Kakios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 4:0

26e minuut.
Nycz passt de bal zonder na te denken. Diţă rent richting de bal. Tiutiu begaat een overtreding. Tiutiu krijgt een gele kaart. Diţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nycz komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat. Diţă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 5:0

26e minuut.
Diţă onderschept slim de pass. Glensk is nu in balbezit. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk is nu in balbezit. Glensk haalt uit met een fantastische trap. Cărtărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bădălan met een snelle inworp. Nycz geeft een lange en hoge pass. Diţă is nu in balbezit. Diţă haalt uit met een fantastische trap. Cărtărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kakios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios geeft een hoge lob. Cărtărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Trâmbiţaş speelt de bal door. Sopârlă rent richting de bal. Diţă verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 6:0

33e minuut.
Inworp. Kakios met de inworp. Nycz probeert naar een medespeler te passen. Diţă is nu in balbezit. Diţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 7:0

34e minuut.
Nănescu passt de bal zonder na te denken. Ştrudel speelt de bal door. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Glensk is nu in balbezit. Glensk schiet op doel. Cărtărescu bokst de bal weg. Diţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nycz is nu in balbezit. Nycz speelt de bal door. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Trâmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Nycz is nu in balbezit. Nycz met een sublieme pass. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Kakios met een sublieme pass. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan schiet op doel. Cărtărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 8:0

43e minuut.
Klungelig pakt Glensk de bal. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Kakios probeert naar een medespeler te passen. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diţă rent richting de bal. Diţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel speelt de bal door. Bădălan met een sublieme pass. Diţă rent richting de bal. Diţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 16%, BRRC 84%.
COVEL FC - BRRC 9:0

48e minuut.
Nycz is nu in balbezit. Caragiale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nycz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Glensk rent richting de bal. Glensk draait met de bal, schiet en ... Cărtărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 10:0

50e minuut.
Inworp. Doncu met een snelle inworp. Bădălan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Glensk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Diţă rent richting de bal. Diţă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 11:0

52e minuut.
Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă rent richting de bal. Nycz probeert naar een medespeler te passen. Kakios geeft een hoge lob. Glensk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cărtărescu trapt de bal weg. Kakios probeert naar een medespeler te passen. Glensk rent richting de bal. Glensk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tiutiu trapt de bal weg van het doel. Kakios kopt de bal weg. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Matei probeert naar een medespeler te passen. Nycz rent richting de bal. Nycz passt de bal met de wreef. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kakios speelt de bal door. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk passt de bal met de wreef. Diţă is nu in balbezit. Diţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Trâmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Trâmbiţaş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Glensk de bal. Diţă is nu in balbezit. Diţă schiet op doel. Cărtărescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 12:0

66e minuut.
Nycz rent richting de bal. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 13:0

74e minuut.
Kakios speelt de bal door. Klungelig pakt Glensk de bal. Kakios geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bădălan de bal. Bădălan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 14:0

79e minuut.
Kakios geeft de bal voor. Sopârlă kopt de bal weg. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Glensk rent richting de bal. Glensk geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Kakios passt de bal zonder na te denken. Nycz probeert naar een medespeler te passen. Diţă rent richting de bal. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 15:0

85e minuut.
Diţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nycz rent richting de bal. Nycz haalt uit met een fantastische trap. Tiutiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cărtărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 16:0

89e minuut.
Kakios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios geeft de bal voor. Tiutiu heeft problemen om de bal te vangen. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - BRRC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 21%, BRRC 79%.
COVEL FC - BRRC 17:0