Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DNB KladnoCity SK Detmarky
abcd Tactiek baraz
44% Balbezit 56%
4% Spel op eigen helft 96%
76 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 52.6
brilliant Schieten good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Křeček rent richting de bal. Křeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 1:0

3e minuut.
Strada kopt de bal weg. Pech probeert naar een medespeler te passen. Křeček is nu in balbezit. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Pech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 2:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blontrock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Listo geeft een lange en hoge pass. Křeček maakt een snoekduik en kopt de bal. Pech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 3:0

8e minuut.
Inworp. Blontrock met de inworp. Klungelig pakt Křeček de bal. Křeček draait met de bal, schiet en ... Pech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 4:0

9e minuut.
Inworp. Blontrock met de inworp. Listo rent richting de bal. Listo probeert naar een medespeler te passen. Křeček is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Křeček rent richting de bal. Křeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 5:0

10e minuut.
Jeremiáš geeft een hoge lob. Peralta probeert de bal met de borst te controleren. Peralta draait met de bal, schiet en ... Křeček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 6:0

12e minuut.
Blontrock met een snelle inworp. Křeček speelt de bal door. Jouza rent richting de bal. Jouza schiet op doel. Pech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 7:0

15e minuut.
Listo speelt de bal door. Klungelig pakt Micpovilis de bal. Micpovilis speelt de bal door. Křeček is nu in balbezit. Křeček haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 8:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blontrock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. Pech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 9:0

17e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar speelt de bal door. Grzędzicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Inworp. Blontrock met een snelle inworp. Křeček rent richting de bal. Křeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 10:0

20e minuut.
Jouza met een sublieme pass. Blontrock met een sublieme pass. Křeček heeft problemen om de bal te vangen. Křeček draait met de bal, schiet en ... Pech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 11:0

23e minuut.
Strada verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta onderschept slim de pass. Peralta met een sublieme pass. Daar is Jouza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouza draait met de bal, schiet en ... Pech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 12:0

25e minuut.
Bolívar speelt de bal door. Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal zonder na te denken. Křeček is nu in balbezit. Křeček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolívar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jouza springt en kopt de bal. Pech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Křeček springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 13:0

26e minuut.
Klungelig pakt Głódź de bal. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar passt de bal zonder na te denken. Daar is Jouza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolívar met een sublieme pass. Jouza rent richting de bal. Jouza draait met de bal, schiet en ... Pech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 14:0

28e minuut.
Jouza rent richting de bal. Jouza passt de bal zonder na te denken. Křeček is nu in balbezit. Křeček schiet op doel. Pech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 15:0

29e minuut.
Blontrock geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal rolt over de achterlijn. Pech trapt de bal weg. Křeček rent richting de bal. Křeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 16:0

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolívar neemt de hoekschop. Jouza is nu in balbezit. Jouza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 17:0

31e minuut.
Grzędzicki is nu in balbezit. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Křeček rent richting de bal. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Pech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 18:0

33e minuut.
Brizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzi passt de bal met de wreef. Daar is Jouza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Pech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 19:0

35e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Blontrock probeert naar een medespeler te passen. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Pech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta passt de bal zonder na te denken. Jouza rent richting de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Listo rent richting de bal. Listo speelt de bal door. Křeček rent richting de bal. Křeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 20:0

38e minuut.
Inworp. Blontrock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Křeček de bal. Křeček draait met de bal, schiet en ... Pech probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 21:0

40e minuut.
Jouza is nu in balbezit. Jouza passt de bal in één keer door. Křeček rent richting de bal. Křeček haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 22:0

41e minuut.
Jouza is nu in balbezit. Jouza passt de bal in één keer door. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček draait met de bal, schiet en ... Pech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 23:0

42e minuut.
Spodek is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jouza met een snelle inworp. Křeček heeft problemen om de bal te vangen. Křeček draait met de bal, schiet en ... Pech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 24:0

43e minuut.
Křeček rent richting de bal. Křeček met een sublieme pass. Pech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jouza rent richting de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 25:0

44e minuut.
Křeček schiet op doel. Pech probeert wanhopig de bal te grijpen. Jouza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peralta met een sublieme pass. Křeček is nu in balbezit. Křeček draait met de bal, schiet en ... Pech bokst de bal weg. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. Pech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNB KladnoCity 4%, SK Detmarky 96%.
DNB KladnoCity - SK Detmarky 26:0

46e minuut.
Stelzer komt het veld opgelopen. Doudleba komt het veld opgelopen. Thông komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Thông geeft een hoge lob. Listo probeert naar een medespeler te passen. Křeček rent richting de bal. Křeček haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jouza controleert de bal met de borst. Jouza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 27:0

48e minuut.
Inworp. Blontrock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Křeček is nu in balbezit. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Pech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 28:0

50e minuut.
Inworp. Blontrock met een snelle inworp. Listo probeert naar een medespeler te passen. Křeček heeft problemen om de bal te vangen. Křeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 29:0

50e minuut.
Blontrock met een snelle inworp. Listo is nu in balbezit. Listo passt de bal in één keer door. Křeček rent richting de bal. Křeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 30:0

52e minuut.
Blontrock met de inworp. Daar is Listo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Listo geeft een hoge lob. Křeček krijgt zijn hoofd ertegen. Pech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Strada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta onderschept slim de pass. Peralta speelt de bal door. Jouza is nu in balbezit. Jouza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 31:0

54e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Bolívar met een sublieme pass. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček met een sublieme pass. Jouza rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 32:0

55e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Peralta speelt de bal door. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. Pech bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Radulov heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blontrock met een snelle inworp. Listo speelt de bal door. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 33:0

57e minuut.
Blontrock met een snelle inworp. Křeček heeft problemen om de bal te vangen. Křeček probeert naar een medespeler te passen. Jouza is nu in balbezit. Jouza draait met de bal, schiet en ... Pech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 34:0

58e minuut.
Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi passt de bal zonder na te denken. Pech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 35:0

59e minuut.
Jouza verovert de bal door een tackle van achteren. Jouza passt de bal met de wreef. Strada geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolívar neemt de hoekschop. Pech bokst de bal weg. Jouza probeert de bal met de borst te controleren. Jouza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 36:0

62e minuut.
Radulov kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blontrock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Křeček rent richting de bal. Křeček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jouza rent richting de bal. Jouza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 37:0

63e minuut.
Blontrock met een snelle inworp. Klungelig pakt Křeček de bal. Křeček probeert naar een medespeler te passen. Jouza is nu in balbezit. Jouza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 38:0

64e minuut.
Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer passt de bal met de wreef. Thông rent richting de bal. Thông geeft een hoge lob. Jouza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 39:0

65e minuut.
Klungelig pakt Peralta de bal. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Křeček rent richting de bal. Křeček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jouza is nu in balbezit. Křeček rent richting de bal. Křeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 40:0

67e minuut.
Pouchlý heeft problemen om de bal te vangen. Blontrock met een sublieme pass. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Pech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 41:0

69e minuut.
Peralta speelt de bal door. Křeček rent richting de bal. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Pech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Jouza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 42:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blontrock met de inworp. Křeček is nu in balbezit. Křeček schiet op doel. Pech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 43:0

71e minuut.
Peralta speelt de bal door. Klungelig pakt Křeček de bal. Křeček passt de bal zonder na te denken. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Pech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Křeček is nu in balbezit. Křeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 44:0

73e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal met de wreef. Daar is Křeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Křeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 45:0

74e minuut.
Pech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pech geeft een lange en hoge pass. Listo speelt de bal door. Jouza rent richting de bal. Jouza schiet op doel. Pech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brizzi speelt de bal door. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Jouza rent richting de bal. Křeček rent richting de bal. Křeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 46:0

78e minuut.
Radulov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blontrock met een snelle inworp. Listo met een sublieme pass. Křeček is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 47:0

80e minuut.
Brizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta met een sublieme pass. Jouza is nu in balbezit. Jouza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 48:0

81e minuut.
Inworp. Blontrock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Listo is nu in balbezit. Listo passt de bal zonder na te denken. Křeček is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blontrock zal de hoekschop nemen. Křeček kopt de bal weg. Jouza rent richting de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blontrock met de inworp. Listo probeert naar een medespeler te passen. Jouza rent richting de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 49:0

83e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer passt de bal zonder na te denken. Nádašdi met een sublieme pass. Jouza is nu in balbezit. Jouza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 50:0

84e minuut.
Křeček probeert naar een medespeler te passen. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Jouza is nu in balbezit. Jouza draait met de bal, schiet en ... Pech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 51:0

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Stelzer de bal onder controle te krijgen. Inworp. Bolívar met een snelle inworp. Peralta geeft een lange en hoge pass. Jouza springt en kopt de bal. Pech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Jeremiáš speelt de bal door. Spodek is nu in balbezit. Spodek passt de bal met de wreef. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 52:0

87e minuut.
Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga met een sublieme pass. Křeček rent richting de bal. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Pech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 53:0

88e minuut.
Křeček met een sublieme pass. Strada is nu in balbezit. Jouza verovert de bal door een tackle van achteren. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 54:0

89e minuut.
Blontrock met een snelle inworp. Křeček rent richting de bal. Křeček probeert naar een medespeler te passen. Jouza rent richting de bal. Jouza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - SK Detmarky 55:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNB KladnoCity 4%, SK Detmarky 96%.
DNB KladnoCity - SK Detmarky 55:0