Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waidler FC Scheidungswillige Brillengläser
VT neu Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


6e minuut.
Tamborino passt de bal in één keer door. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers passt de bal zonder na te denken. McMuller bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Tamborino de bal. Tamborino passt de bal met de wreef. McMuller rent richting de bal. McMuller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 1:0

11e minuut.
Sanguszko probeert naar een medespeler te passen. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino passt de bal met de wreef. McMuller is nu in balbezit. McMuller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 2:0

19e minuut.
Sanguszko speelt de bal door. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino geeft de bal voor. McMuller rent richting de bal. McMuller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tamborino passt de bal zonder na te denken. McMuller is nu in balbezit. Redder bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller onderschept slim de pass. McMuller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 3:0

24e minuut.
Pypers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salomão komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Napoleone probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sanguszko zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Tamborino de bal. Tamborino haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is McMuller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McMuller schiet op doel. Möhring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 4:0

27e minuut.
Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró met een sublieme pass. McManaman geeft de bal voor. McMuller rent richting de bal. McMuller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 5:0

30e minuut.
Sanguszko speelt de bal door. Klungelig pakt McMuller de bal. McMuller passt de bal zonder na te denken. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
McMuller bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller passt de bal zonder na te denken. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 6:0

32e minuut.
Jülkenbeck speelt de bal door. Klungelig pakt Pirzer de bal. McMuller onderschept slim de pass. McMuller haalt uit met een fantastische trap. Möhring bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Redder trapt de bal weg. Sanguszko kopt de bal weg. Megyebíró speelt de bal door. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Gackenheimer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyebíró speelt de bal door. McMuller bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 7:0

36e minuut.
Gackenheimer met een sublieme pass. Rübener heeft problemen om de bal te vangen. Rübener met een sublieme pass. Tamborino rent richting de bal. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 8:0

43e minuut.
Jülkenbeck kan de bal niet met de borst controleren. Andrzejewski onderschept slim de pass. Andrzejewski passt de bal in één keer door. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waidler FC 30%, Scheidungswillige Brillengläser 70%.
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 8:0

51e minuut.
Megyebíró onderschept slim de pass. Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Napoleone rent richting de bal. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Sanguszko kopt de bal weg. Klungelig pakt McMuller de bal. Met opzet legt Rübener zijn tegenspeler op de grond. Rübener krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino geeft de bal voor. McMuller bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller schiet op doel. Möhring maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Redder met een harde bal richting middenveld. Cordoba kopt de bal weg. McMuller is nu in balbezit. McMuller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 9:0

63e minuut.
Daar is McMuller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller rent richting de bal. McMuller haalt uit met een fantastische trap. Möhring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 10:0

69e minuut.
Jaspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspers speelt de bal door. Klungelig pakt McMuller de bal. Tamborino rent richting de bal. Tamborino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Jaspers is nu in balbezit. Jaspers met een sublieme pass. Sanguszko geeft de bal voor. McMuller is nu in balbezit. McMuller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró geeft een hoge lob. Napoleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino verovert de bal door een tackle van achteren. Tamborino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Neuschäfer is nu in balbezit. Salomão is nu in balbezit. Salomão passt de bal met de wreef. McMuller bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rübener probeert naar een medespeler te passen. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko met een sublieme pass. Tamborino rent richting de bal. Tamborino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Napoleone geeft de bal voor. Cordoba rent richting de bal. Cordoba geeft een hoge lob. Tamborino krijgt zijn hoofd ertegen. Möhring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 11:0

83e minuut.
Megyebíró met een sublieme pass. Salomão is nu in balbezit. Salomão met een sublieme pass. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
McMuller met een sublieme pass. Tamborino rent richting de bal. Napoleone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamborino raakt geblesseerd tijdens het duel. Salomão wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 12:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanguszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cordoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waidler FC 19%, Scheidungswillige Brillengläser 81%.
Waidler FC - Scheidungswillige Brillengläser 12:0