Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vypereur 85 UMETU 93
hip Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 20.3
formidable Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen average


3e minuut.
Konka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virviescas rent richting de bal. Virviescas speelt de bal door. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - 85 UMETU 93 1:0

5e minuut.
Virviescas probeert de bal met de borst te controleren. Virviescas passt de bal zonder na te denken. Hoarau speelt de bal door. Huff is nu in balbezit. Huff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - 85 UMETU 93 2:0

12e minuut.
Virviescas rent richting de bal. Dufour rent richting de bal. Met opzet legt Virviescas zijn tegenspeler op de grond. Virviescas krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Laporte geeft een lange en hoge pass. Ciribilli kopt de bal weg. Virviescas speelt de bal door. Klungelig pakt Huff de bal. Huff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torres heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Konka met de inworp. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff geeft een lange en hoge pass. Ciribilli is nu in balbezit. Ciribilli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hoarau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciribilli rent richting de bal. Ciribilli draait met de bal, schiet en ... Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Konka rent richting de bal. Konka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciribilli de bal. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - 85 UMETU 93 3:0

28e minuut.
Inworp. Dufour met een snelle inworp. Ciribilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciribilli draait met de bal, schiet en ... Huff springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Virviescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Virviescas passt de bal in één keer door. Hoarau rent richting de bal. Hoarau geeft de bal voor. Huff krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Virviescas passt de bal in één keer door. Laporte is nu in balbezit. Laporte speelt de bal door. Klungelig pakt Ciribilli de bal. Ciribilli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Simonyi heeft problemen om de bal te vangen. Virviescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Virviescas speelt de bal door. Huff rent richting de bal. Huff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - 85 UMETU 93 4:0

40e minuut.
Duriez verovert de bal door een tackle van achteren. Duriez geeft een hoge lob. Ettori rent richting de bal. Ettori haalt uit met een fantastische trap. Médina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - 85 UMETU 93 4:1

43e minuut.
Parizon passt de bal met de wreef. Monnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Monnet geeft een hoge lob. Ettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - 85 UMETU 93 4:2

45e minuut.
Ciribilli rent richting de bal. Ciribilli passt de bal met de wreef. Daar is Huff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huff haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - 85 UMETU 93 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vypereur 33%, 85 UMETU 93 67%.
vypereur - 85 UMETU 93 5:2

49e minuut.
Simonyi rent richting de bal. Virviescas onderschept slim de pass. Virviescas passt de bal in één keer door. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Virviescas geeft een hoge lob. Ettori rent richting de bal. Skrypcik onderschept slim de pass. Monnet is nu in balbezit. Monnet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Laporte is nu in balbezit. Laporte geeft een hoge lob. Ciribilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff schiet op doel. Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Konka rent richting de bal. Konka geeft een lange en hoge pass. Huff rent richting de bal. Huff draait met de bal, schiet en ... Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Hoarau rent richting de bal. Hoarau passt de bal in één keer door. Virviescas is nu in balbezit. Ciribilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciribilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Kağıtçı komt het veld opgelopen. Mirković komt het veld opgelopen. Rey trapt de bal weg. Hoarau is nu in balbezit. Hoarau geeft de bal voor. Kağıtçı rent richting de bal. Kağıtçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Torres geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoarau met de inworp. Kağıtçı is nu in balbezit. Kağıtçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Rey trapt de bal weg. Skrypcik speelt de bal door. Konka heeft problemen om de bal te vangen. Konka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dard komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kağıtçı rent richting de bal. Dard is nu in balbezit. Dard probeert naar een medespeler te passen. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - 85 UMETU 93 6:2

74e minuut.
Konka passt de bal met de wreef. Dard rent richting de bal. Brun rent richting de bal. Brun geeft een lange en hoge pass. Mirković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kağıtçı onderschept slim de pass. Kağıtçı passt de bal met de wreef. Virviescas speelt de bal door. Mirković is nu in balbezit. Mirković schiet op doel. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Skrypcik passt de bal zonder na te denken. Monnet met een sublieme pass. Mirković rent richting de bal. Mirković schiet op doel. Billet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Dard met een snelle inworp. Virviescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Virviescas geeft een hoge lob. Mirković is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Virviescas probeert naar een medespeler te passen. Kağıtçı rent richting de bal. Kağıtçı passt de bal in één keer door. Mirković is nu in balbezit. Mirković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vypereur 31%, 85 UMETU 93 69%.
vypereur - 85 UMETU 93 6:2