Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique losc MONTAGNARDS FC
424Transform Tactiek 532
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 18
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


6e minuut.
Guţu passt de bal in één keer door. Bigos is nu in balbezit. Curyl verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Lafont probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bigos kopt de bal weg. Guţu is nu in balbezit. Guţu passt de bal met de wreef. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Curyl onderschept slim de pass. Curyl speelt de bal door. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Lafont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - MONTAGNARDS FC 1:0

24e minuut.
Trezeguet probeert naar een medespeler te passen. Pinczés rent richting de bal. Pinczés passt de bal met de wreef. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Daar is Kienast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue speelt de bal door. Pichot is nu in balbezit. Pichot haalt uit met een fantastische trap. Göllei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos onderschept slim de pass. Bigos draait met de bal, schiet en ... Gonzales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pinczés passt de bal in één keer door. Gałczyński rent richting de bal. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Lafont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - MONTAGNARDS FC 2:0

42e minuut.
Mignon is nu in balbezit. Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Guţu probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - MONTAGNARDS FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique losc 40%, MONTAGNARDS FC 60%.
Olympique losc - MONTAGNARDS FC 3:0

46e minuut.
Bigos verovert de bal door een tackle van achteren. Bigos passt de bal met de wreef. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Lafont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - MONTAGNARDS FC 4:0

52e minuut.
Curyl trapt de bal weg van het doel. Pinczés kopt de bal weg. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pinczés met de inworp. Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guţu met een sublieme pass. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński probeert naar een medespeler te passen. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés draait met de bal, schiet en ... Lafont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - MONTAGNARDS FC 5:0

63e minuut.
Bigos geeft de bal voor. Pinczés kopt de bal weg. Klungelig pakt Mignon de bal. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Lafont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kienast passt de bal zonder na te denken. Pinczés probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Gonzales probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bigos met een snelle inworp. Guţu rent richting de bal. Guţu speelt de bal door. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Cieślak is nu in balbezit. Cieślak geeft een lange en hoge pass. Bigos rent richting de bal. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kienast speelt de bal door. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli passt de bal zonder na te denken. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - MONTAGNARDS FC 6:0

87e minuut.
Curyl geeft een hoge lob. Świerniak rent richting de bal. Świerniak geeft de bal voor. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gaubert probeert de bal aan de voet te houden. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński passt de bal zonder na te denken. Pinczés rent richting de bal. Pinczés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Pinczés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinczés passt de bal in één keer door. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Lafont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - MONTAGNARDS FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique losc 21%, MONTAGNARDS FC 79%.
Olympique losc - MONTAGNARDS FC 7:0