Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:21
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: Tasal CE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1438
Tasal CE Caimanes Obsesos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Monteys kopt de bal weg. Samper is nu in balbezit. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Procopio de bal. Procopio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - Caimanes Obsesos 0:1

6e minuut.
Monteys geeft een hoge lob. Pérez Izquierdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orta speelt de bal door. Procopio rent richting de bal. Procopio draait met de bal, schiet en ... Marfil Roca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - Caimanes Obsesos 0:2

17e minuut.
Pérez Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteys onderschept slim de pass. Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez draait met de bal, schiet en ... Marfil Roca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - Caimanes Obsesos 0:3

31e minuut.
Téllez is nu in balbezit. Téllez met een sublieme pass. Procopio is nu in balbezit. Procopio schiet op doel. Tamudo Montero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - Caimanes Obsesos 0:4

35e minuut.
Téllez rent richting de bal. Tamudo Montero is nu in balbezit. Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Procopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pallás is nu in balbezit. Beramendi is nu in balbezit. Bueno Avila onderschept slim de pass. Bueno Avila haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gabilondo del Campo de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Téllez passt de bal met de wreef. Concejo geeft een hoge lob. Márquez Soria kan de bal niet met de borst controleren. Pallás verovert de bal door een tackle van achteren. Pallás schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasal CE 55%, Caimanes Obsesos 45%.
Tasal CE - Caimanes Obsesos 0:4

49e minuut.
Gabilondo del Campo geeft de bal voor. Cardoso kan de bal niet met de borst controleren. Procopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Procopio draait met de bal, schiet en ... Marfil Roca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - Caimanes Obsesos 0:5

59e minuut.
Gabilondo del Campo trapt de bal weg van het doel. Téllez kopt de bal weg. Tamudo Montero is nu in balbezit. Procopio verovert de bal door een tackle van achteren. Procopio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - Caimanes Obsesos 0:6

65e minuut.
Téllez probeert de bal met de borst te controleren. Concejo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Téllez. Téllez krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Beramendi rent richting de bal. Beramendi met een sublieme pass. Téllez is nu in balbezit. Téllez haalt uit met een fantastische trap. Marfil Roca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - Caimanes Obsesos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasal CE 45%, Caimanes Obsesos 55%.
Tasal CE - Caimanes Obsesos 0:7