Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saltabarranca CF Quemadura UE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 22.3
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Martell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuño onderschept slim de pass. Nuño speelt de bal door. Cardozo rent richting de bal. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Marcial is nu in balbezit. Vazquez geeft de bal voor. Ochoa probeert de bal aan de voet te houden. Arreola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreola schiet op doel. De bal raakt de paal. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez geeft de bal voor. Nuño heeft problemen om de bal te vangen. Martell bereikt de bal nog maar net als eerste. Martell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garcés met een sublieme pass. Dominguez is nu in balbezit. Marcial onderschept slim de pass. Marcial draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arreola speelt de bal door. Marcial is nu in balbezit. Vazquez begaat een overtreding. Vazquez krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cristante trapt de bal weg. Ochoa kopt de bal weg. Daar is Nuño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardozo rent richting de bal. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Marcial passt de bal in één keer door. Arreola controleert de bal met de borst. Santana is nu in balbezit. Arreola onderschept slim de pass. Arreola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saltabarranca CF - Quemadura UE 0:1

41e minuut.
Santana rent richting de bal. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles met een sublieme pass. Marcial bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcial schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saltabarranca CF 70%, Quemadura UE 30%.
Saltabarranca CF - Quemadura UE 0:1

57e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana passt de bal met de wreef. Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Robles de bal onder controle te krijgen. Estay onderschept slim de pass. Estay met een sublieme pass. Cardozo rent richting de bal. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serrano met een harde bal richting middenveld. Calero heeft problemen om de bal te vangen. Cardozo rent richting de bal. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa speelt de bal door. Camarena is nu in balbezit. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saltabarranca CF 44%, Quemadura UE 56%.
Saltabarranca CF - Quemadura UE 0:1