Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaique FC Club Atlético Peques
Normal Tactiek 442
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 23.6
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Guarici is nu in balbezit. Albacete probeert naar een medespeler te passen. Kozicz rent richting de bal. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel. Cuyul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pairo probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Gauna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prill bereikt de bal nog maar net als eerste. Prill geeft een lange en hoge pass. Barzola is nu in balbezit. Barzola schiet op doel. Cuyul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay passt de bal in één keer door. Kozicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozicz draait met de bal, schiet en ... Cuyul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Club Atlético Peques 1:0

21e minuut.
De Souza heeft problemen om de bal te vangen. Olufsen rent richting de bal. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pairo heeft problemen om de bal te vangen. Barzola rent richting de bal. Vignau onderschept slim de pass. Kozicz onderschept slim de pass. Kozicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuyul trapt de bal weg van het doel. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kınay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olufsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Souza begaat een overtreding. Olufsen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kınay met een snel genomen vrije trap. Barzola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuyul met een harde bal richting middenveld. Guarici kopt de bal weg. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz draait met de bal, schiet en ... Cuyul bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 26%, Club Atlético Peques 74%.
Jaique FC - Club Atlético Peques 1:0

47e minuut.
Prespaliauskas onderschept slim de pass. Guarici speelt de bal door. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz rent richting de bal. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Olufsen rent richting de bal. Olufsen passt de bal zonder na te denken. Huszti rent richting de bal. Huszti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Club Atlético Peques 2:0

58e minuut.
Klungelig pakt Kozicz de bal. Kozicz met een sublieme pass. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ... Cuyul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Club Atlético Peques 3:0

61e minuut.
Barzola is nu in balbezit. Barzola passt de bal met de wreef. Kozicz is nu in balbezit. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Vignau speelt de bal door. Rosemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosemberg passt de bal in één keer door. Gauna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Barzola geeft een hoge lob. Doeltrap. Cuyul trapt de bal weg. Kozicz controleert de bal met de borst. Kozicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olufsen neemt de hoekschop. Cuyul bokst de bal weg. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Olufsen met een snelle inworp. Kınay is nu in balbezit. Kınay geeft een lange en hoge pass. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Club Atlético Peques 4:0

77e minuut.
Kozicz passt de bal zonder na te denken. Barzola is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nardoski ... Strafschop! Nardoski krijgt een gele kaart. Barzola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Club Atlético Peques 5:0

86e minuut.
Guarici geeft een hoge lob. Olufsen kopt de bal weg. Pairo heeft problemen om de bal te vangen. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cuyul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Prespaliauskas de bal onder controle te krijgen. Guarici is nu in balbezit. Guarici probeert naar een medespeler te passen. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kınay passt de bal in één keer door. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz passt de bal in één keer door. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 27%, Club Atlético Peques 73%.
Jaique FC - Club Atlético Peques 5:0