Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela De Santo Andre Algarve Revolution
3-5-2 simoes Tactiek 532
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 21.4
formidable Schieten poor
excellent Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Klungelig pakt Ancede de bal. Salomão bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão passt de bal met de wreef. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap. Vilas Boas bokst de bal weg.

10e minuut.
Moura heeft problemen om de bal te vangen. Salomão kopt de bal weg. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 1:0

12e minuut.
Caetano passt de bal met de wreef. Festas met een sublieme pass. Mecu rent richting de bal. Mecu schiet op doel. Vilas Boas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 2:0

14e minuut.
Caetano kopt de bal weg. Salomão rent richting de bal. Salomão passt de bal met de wreef. Machura heeft problemen om de bal te vangen. Machura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Salomão onderschept slim de pass. Salomão probeert naar een medespeler te passen. Mecu speelt de bal door. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 3:0

22e minuut.
Machura probeert de bal aan de voet te houden. Salomão met een sublieme pass. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu schiet op doel. Vilas Boas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mecu passt de bal in één keer door. Salomão bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão passt de bal zonder na te denken. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fufucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fufucas met een sublieme pass. Salomão speelt de bal door. Mecu rent richting de bal. Mecu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fufucas kopt de bal weg. Daar is Machura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machura speelt de bal door. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Centeno de bal. Salomão rent richting de bal. Salomão passt de bal zonder na te denken. Mecu rent richting de bal. Mecu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Camboa speelt de bal door. Salomão met een sublieme pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vilas Boas met een harde bal richting middenveld. Fufucas met een sublieme pass. Machura is nu in balbezit. Machura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Caetano heeft problemen om de bal te vangen. Salomão rent richting de bal. Salomão passt de bal in één keer door. Machura rent richting de bal. Machura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moura heeft problemen om de bal te vangen. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 4:0

37e minuut.
Nemésio passt de bal in één keer door. Salomão is nu in balbezit. Salomão passt de bal in één keer door. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vilas Boas met een harde bal richting middenveld. Festas kopt de bal weg. Mecu rent richting de bal. Mecu haalt uit met een fantastische trap. Vilas Boas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 5:0

40e minuut.
Camboa rent richting de bal. Camboa geeft een hoge lob. Fufucas kopt de bal weg. Mecu is nu in balbezit. Mecu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Centeno rent richting de bal. Salomão verovert de bal door een tackle van achteren. Salomão passt de bal met de wreef. Mecu is nu in balbezit. Mecu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vale is nu in balbezit. Salomão verovert de bal door een tackle van achteren. Salomão probeert naar een medespeler te passen. Mecu rent richting de bal. Mecu draait met de bal, schiet en ... Vilas Boas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ancede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancede met een sublieme pass. Caetano met een sublieme pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Caetano heeft problemen om de bal te vangen. Caetano probeert naar een medespeler te passen. Salomão met een sublieme pass. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 6:0

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vilas Boas niet meer kan verder spelen. Conceição komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Nemésio met een snelle inworp. Salomão is nu in balbezit. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 23%, Algarve Revolution 77%.
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 7:0

47e minuut.
Festas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salomão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomão passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Machura de bal. Machura schiet op doel. Conceição kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 8:0

50e minuut.
Fufucas passt de bal met de wreef. Salomão rent richting de bal. Salomão met een sublieme pass. Mecu rent richting de bal. Mecu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ancede rent richting de bal. Caetano verovert de bal door een tackle van achteren. Caetano probeert naar een medespeler te passen. Mecu is nu in balbezit. Mecu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machura heeft problemen om de bal te vangen. Machura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 9:0

53e minuut.
Klungelig pakt Prestes de bal. Prestes passt de bal met de wreef. Salomão speelt de bal door. Mecu is nu in balbezit. Mecu schiet op doel. Conceição probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 10:0

54e minuut.
Nemésio probeert naar een medespeler te passen. Salomão is nu in balbezit. Salomão passt de bal zonder na te denken. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ... Conceição bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 11:0

56e minuut.
Salomão passt de bal zonder na te denken. Mecu rent richting de bal. Mecu geeft de bal voor. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura draait met de bal, schiet en ... Conceição bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vasquinho geeft een lange en hoge pass. Estočin probeert naar een medespeler te passen. Salomão speelt de bal door. Mecu is nu in balbezit. Mecu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nemésio passt de bal zonder na te denken. Salomão is nu in balbezit. Salomão passt de bal met de wreef. Machura heeft problemen om de bal te vangen. Machura haalt uit met een fantastische trap. Conceição kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 12:0

62e minuut.
Conceição trapt de bal weg. Caetano probeert de bal met de borst te controleren. Caetano met een sublieme pass. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap. Conceição probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mecu is nu in balbezit. Mecu schiet op doel. Conceição bokst de bal weg.

64e minuut.
Festas passt de bal in één keer door. Mecu rent richting de bal. Mecu geeft een lange en hoge pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 13:0

67e minuut.
Salomão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nemésio de bal. Nemésio geeft de bal voor. Mecu rent richting de bal. Mecu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 14:0

68e minuut.
Conceição trapt de bal weg. Fufucas met een sublieme pass. Salomão met een sublieme pass. Mecu heeft problemen om de bal te vangen. Mecu schiet op doel. Conceição verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salomão rent richting de bal. Salomão schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Festas geeft een lange en hoge pass. Moura heeft problemen om de bal te vangen. Mecu rent richting de bal. Mecu draait met de bal, schiet en ... Conceição werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 15:0

74e minuut.
Conceição speelt de bal door. Fufucas kopt de bal weg. Salomão probeert naar een medespeler te passen. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Camino Tallón geeft een lange en hoge pass. Machura kopt de bal weg. Mecu rent richting de bal. Mecu draait met de bal, schiet en ... Conceição maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 16:0

77e minuut.
Salomão passt de bal met de wreef. Nemésio rent richting de bal. Nemésio passt de bal zonder na te denken. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Caetano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caetano passt de bal met de wreef. Salomão met een sublieme pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Caetano probeert naar een medespeler te passen. Salomão probeert naar een medespeler te passen. Machura rent richting de bal. Machura schiet op doel. Conceição maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 17:0

82e minuut.
Ancede probeert naar een medespeler te passen. Nemésio is nu in balbezit. Nemésio speelt de bal door. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Festas rent richting de bal. Festas geeft de bal voor. Daar is Mecu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecu draait met de bal, schiet en ... Conceição probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 18:0

87e minuut.
Festas is nu in balbezit. Festas probeert naar een medespeler te passen. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu schiet op doel. Conceição probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 19:0

89e minuut.
Conceição met een harde bal richting middenveld. Nemésio speelt de bal door. Salomão probeert naar een medespeler te passen. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 23%, Algarve Revolution 77%.
Estrela De Santo Andre - Algarve Revolution 20:0