Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. C. A. Metropolitano
4-3-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 20.9
outstanding Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Stoychev geeft de bal voor. Areco rent richting de bal. Areco passt de bal zonder na te denken. Drvar is nu in balbezit. Drvar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Perninha kopt de bal weg. Stoychev met een sublieme pass. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 1:0

5e minuut.
Toró probeert naar een medespeler te passen. Ambrósio heeft problemen om de bal te vangen. Drvar is nu in balbezit. Drvar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Natzuka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 2:0

6e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto speelt de bal door. Drvar rent richting de bal. Csiszár rent richting de bal. Csiszár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drvar heeft problemen om de bal te vangen. Drvar haalt uit met een fantastische trap. Natzuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 3:0

7e minuut.
Ambrósio speelt de bal door. Araújo speelt de bal door. Daar is Perninha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvar is nu in balbezit. Drvar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Natzuka met een harde bal richting middenveld. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Natzuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto met een sublieme pass. Cubillo met een sublieme pass. Drvar heeft problemen om de bal te vangen. Drvar draait met de bal, schiet en ... Natzuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 4:0

12e minuut.
Stoychev verovert de bal door een tackle van achteren. Stoychev geeft de bal voor. Drvar kopt de bal weg. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár haalt uit met een fantastische trap. Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 5:0

14e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft een hoge lob. Daar is Drvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvar draait met de bal, schiet en ... Natzuka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 6:0

18e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár passt de bal in één keer door. Drvar rent richting de bal. Drvar schiet op doel. Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 7:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubillo met een snelle inworp. Areco rent richting de bal. Areco geeft de bal voor. Drvar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Soto controleert de bal met de borst. Soto probeert naar een medespeler te passen. Drvar heeft problemen om de bal te vangen. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 8:0

24e minuut.
Soto is nu in balbezit. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Natzuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 9:0

28e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo passt de bal zonder na te denken. Drvar rent richting de bal. Drvar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 10:0

28e minuut.
Csiszár verovert de bal door een tackle van achteren. Csiszár heeft problemen om de bal te vangen. Pinto rent richting de bal. Csiszár verovert de bal door een tackle van achteren. Csiszár schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Csiszár speelt de bal door. Drvar is nu in balbezit. Schmidt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drvar raakt geblesseerd tijdens het duel. Drvar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Natzuka bokst de bal weg.

32e minuut.
Drvar schiet op doel. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Soto kopt de bal weg. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár schiet op doel. Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Drvar met een sublieme pass. Areco speelt de bal door. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 11:0

36e minuut.
Csiszár schiet op doel. Schmidt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soto kopt de bal weg. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinto de bal. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 12:0

39e minuut.
Areco bereikt de bal nog maar net als eerste. Areco met een sublieme pass. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Natzuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 13:0

41e minuut.
Soto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cubillo de bal. Cubillo passt de bal zonder na te denken. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar geeft de bal voor. Natzuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csiszár springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 14:0

44e minuut.
Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo met een sublieme pass. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar schiet op doel. Natzuka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 14%, C. A. Metropolitano 86%.
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 15:0

48e minuut.
Csiszár maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Araújo de bal. Stoychev rent richting de bal. Stoychev geeft de bal voor. Drvar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 16:0

49e minuut.
Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marcão de bal. Csiszár rent richting de bal. Csiszár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Areco bereikt de bal nog maar net als eerste. Areco probeert naar een medespeler te passen. Drvar is nu in balbezit. Drvar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Skarsvåg is nu in balbezit. Skarsvåg passt de bal in één keer door. Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár schiet op doel. Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar schiet op doel. Natzuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 17:0

54e minuut.
Toró is nu in balbezit. Skarsvåg onderschept slim de pass. Skarsvåg geeft een lange en hoge pass. Areco geeft een lange en hoge pass. Csiszár springt en kopt de bal. Paal!

57e minuut.
Areco rent richting de bal. Malzoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Areco raakt geblesseerd tijdens het duel. Cubillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drvar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 18:0

58e minuut.
Araújo met een sublieme pass. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto speelt de bal door. Drvar rent richting de bal. Drvar draait met de bal, schiet en ... Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drvar heeft problemen om de bal te vangen. Drvar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 19:0

61e minuut.
Areco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soto de bal. Soto met een sublieme pass. Klungelig pakt Drvar de bal. Drvar schiet op doel. Natzuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lippi kopt de bal weg. Soto met een sublieme pass. Areco speelt de bal door. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 20:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areco met de inworp. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo geeft een lange en hoge pass. Csiszár krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 21:0

67e minuut.
Daar is Drvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar onderschept slim de pass. Csiszár rent richting de bal. Csiszár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cubillo passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal in één keer door. Csiszár heeft problemen om de bal te vangen. Csiszár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Natzuka trapt de bal weg van het doel. Stoychev kopt de bal weg. Drvar kan de bal niet met de borst controleren. Drvar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Toró rent richting de bal. Cubillo verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillo geeft een hoge lob. Drvar is nu in balbezit. Drvar schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Csiszár is nu in balbezit. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt geeft een hoge lob. Stoychev is nu in balbezit. Stoychev geeft een lange en hoge pass. Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 22:0

75e minuut.
Skarsvåg geeft de bal voor. Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal met de wreef. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Marcão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 23:0

76e minuut.
Ambrósio is nu in balbezit. Ambrósio passt de bal met de wreef. Araújo is nu in balbezit. Csiszár verovert de bal door een tackle van achteren. Csiszár schiet op doel. Natzuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Stoychev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marcão de bal. Soto speelt de bal door. Drvar is nu in balbezit. Drvar schiet op doel. Natzuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Stoychev passt de bal met de wreef. Csiszár heeft problemen om de bal te vangen. Araújo begaat een overtreding. Araújo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Areco bereikt de bal nog maar net als eerste. Areco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drvar de bal. Drvar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Areco is nu in balbezit. Areco geeft een lange en hoge pass. Csiszár rent richting de bal. Csiszár haalt uit met een fantastische trap. Natzuka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 24:0

87e minuut.
Toró speelt de bal door. Klungelig pakt Ambrósio de bal. Drvar verovert de bal door een tackle van achteren. Drvar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 25:0

89e minuut.
Klungelig pakt Drvar de bal. Drvar passt de bal zonder na te denken. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár haalt uit met een fantastische trap. Natzuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 18%, C. A. Metropolitano 82%.
Red Machine F.C. - C. A. Metropolitano 26:0