Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Mustangs Geheime Verlierer
5-2-3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 19.8
good Schieten poor
solid Passen average
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Fuhrer is nu in balbezit. Colin rent richting de bal. Colin passt de bal in één keer door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bobadilla probeert de bal met de borst te controleren. Kim is nu in balbezit. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Geheime Verlierer 1:0

16e minuut.
Fuhrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Motz met een harde bal richting middenveld. Fekos speelt de bal door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colin met de inworp. Gäumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoncourt verovert de bal door een tackle van achteren. Denoncourt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Colin probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pereszlucha de bal onder controle te krijgen. Gross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Geheime Verlierer 2:0

31e minuut.
Denoncourt rent richting de bal. Denoncourt passt de bal in één keer door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Geheime Verlierer 3:0

32e minuut.
Gäumann speelt de bal door. Uebersax speelt de bal door. Kim is nu in balbezit. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Geheime Verlierer 4:0

33e minuut.
Bobadilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Modesto komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Fekos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denoncourt rent richting de bal. Denoncourt speelt de bal door. Wellington is nu in balbezit. Wellington schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Geheime Verlierer 5:0

35e minuut.
Derdiyok probeert naar een medespeler te passen. Denoncourt rent richting de bal. Denoncourt passt de bal zonder na te denken. Wellington rent richting de bal. Wellington haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Colin passt de bal in één keer door. Fekos probeert naar een medespeler te passen. Modesto is nu in balbezit. Modesto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Modesto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modesto passt de bal met de wreef. Wellington is nu in balbezit. Wellington draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Geheime Verlierer 6:0

44e minuut.
Colin rent richting de bal. Colin passt de bal in één keer door. Pereszlucha rent richting de bal. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 18%, Geheime Verlierer 82%.
AFC Mustangs - Geheime Verlierer 6:0

55e minuut.
Gäumann is nu in balbezit. Gäumann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Porębski de bal. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Denoncourt kan de bal niet met de borst controleren. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoncourt maakt een afschuwelijke overtreding. Denoncourt krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Colin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fekos de bal. Fekos met een sublieme pass. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kim rent richting de bal. Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. Fuhrer is nu in balbezit. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha geeft een hoge lob. Gross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha probeert naar een medespeler te passen. Wellington rent richting de bal. Wellington draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto passt de bal in één keer door. Grümpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington verovert de bal door een tackle van achteren. Wellington schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Denoncourt heeft problemen om de bal te vangen. Denoncourt passt de bal zonder na te denken. Grümpel rent richting de bal. Wellington verovert de bal door een tackle van achteren. Wellington draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 31%, Geheime Verlierer 69%.
AFC Mustangs - Geheime Verlierer 6:0