Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Bonaerenses Juniors
Jürgen Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Blanchaert probeert de bal aan de voet te houden. Marshall is nu in balbezit. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Hewitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Southin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ribarov rent richting de bal. Ribarov met een sublieme pass. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert schiet op doel. Hewitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool - Bonaerenses Juniors 1:0

16e minuut.
Finnan is nu in balbezit. Blanchaert onderschept slim de pass. Kostrubski rent richting de bal. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap. Hewitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Magliulo passt de bal in één keer door. Puda rent richting de bal. Puda geeft de bal voor. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Southin kopt de bal weg. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert onderschept slim de pass. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap. Hewitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool - Bonaerenses Juniors 2:0

20e minuut.
Puda is nu in balbezit. Magliulo probeert naar een medespeler te passen. Ribarov speelt de bal door. Blanchaert heeft problemen om de bal te vangen. Blanchaert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ribarov met de inworp. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert passt de bal in één keer door. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ribarov kopt de bal weg. Kostrubski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blanchaert is nu in balbezit. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hewitt trapt de bal weg van het doel. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kostrubski de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hewitt met een harde bal richting middenveld. Ribarov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kostrubski de bal. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Hewitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool - Bonaerenses Juniors 3:0

40e minuut.
Southin is nu in balbezit. Southin met een sublieme pass. Puda rent richting de bal. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Southin rent richting de bal. Kostrubski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kostrubski de bal. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hewitt trapt de bal weg. Ribarov kopt de bal weg. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 21%, Bonaerenses Juniors 79%.
Liverpool - Bonaerenses Juniors 3:0

48e minuut.
McCaul rent richting de bal. Magliulo verovert de bal door een tackle van achteren. Magliulo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puda de bal. Puda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Hanrahan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magliulo is nu in balbezit. Magliulo met een sublieme pass. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Puda probeert de bal aan de voet te houden. Blanchaert rent richting de bal. Kostrubski rent richting de bal. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hewitt trapt de bal weg. Ribarov kopt de bal weg. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Hewitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool - Bonaerenses Juniors 4:0

61e minuut.
Ryabushkin speelt de bal door. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski passt de bal in één keer door. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
MacOwl is nu in balbezit. da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros speelt de bal door. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool - Bonaerenses Juniors 5:0

72e minuut.
Blanchaert geeft een hoge lob. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Lawless probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Hanrahan passt de bal met de wreef. Ryabushkin geeft een hoge lob. Kostrubski kopt de bal weg. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kostrubski onderschept slim de pass. Puda is nu in balbezit. Puda passt de bal met de wreef. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Magliulo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ribarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribarov passt de bal met de wreef. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hewitt trapt de bal weg van het doel. Magliulo kopt de bal weg. Daar is Hanrahan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Magliulo probeert naar een medespeler te passen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski onderschept slim de pass. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool - Bonaerenses Juniors 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 30%, Bonaerenses Juniors 70%.
Liverpool - Bonaerenses Juniors 6:0