Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batitrakyaspor ultrabasar
1:) Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 37.3
formidable Schieten weak
solid Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Selçuklu is nu in balbezit. Türüker onderschept slim de pass. Türüker speelt de bal door. Üçler rent richting de bal. Üçler draait met de bal, schiet en ... Ascione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kouvas heeft problemen om de bal te vangen. Kouvas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsiflikas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Üçler maakt een snoekduik en kopt de bal. Ascione bokst de bal weg.

4e minuut.
Selçuklu bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller verovert de bal door een tackle van achteren. von Haller speelt de bal door. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Özbilginer geeft een hoge lob. Inworp. Türüker met de inworp. von Haller is nu in balbezit. von Haller geeft een hoge lob. Ascione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kouvas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - ultrabasar 1:0

6e minuut.
Selçuklu heeft problemen om de bal te vangen. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft een hoge lob. Üçler is nu in balbezit. Üçler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Üçler rent richting de bal. Üçler passt de bal in één keer door. Kouvas verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Ascione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Üçler rent richting de bal. Üçler geeft een hoge lob. Kouvas controleert de bal met de borst. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Ascione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - ultrabasar 2:0

12e minuut.
Doeltrap. Ordulular komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Hacılar probeert naar een medespeler te passen. Drzewosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewosz passt de bal in één keer door. Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Karaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Haller rent richting de bal. von Haller passt de bal zonder na te denken. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Taşkınalper de bal. Romero rent richting de bal. Romero geeft de bal voor. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Türüker geeft de bal voor. Agüero kopt de bal weg. Üçler rent richting de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Daar is Selçuklu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türüker is nu in balbezit. Türüker speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Üçler is nu in balbezit. Hacılar onderschept slim de pass. Hacılar met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Silion is nu in balbezit. Türüker verovert de bal door een tackle van achteren. Türüker met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ascione met een harde bal richting middenveld. Türüker rent richting de bal. Türüker met een sublieme pass. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero draait met de bal, schiet en ... Ascione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 20%, ultrabasar 80%.
Batitrakyaspor - ultrabasar 2:0

52e minuut.
Türüker probeert de bal met de borst te controleren. Türüker passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Ascione werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - ultrabasar 3:0

53e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Ascione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - ultrabasar 4:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ascione trapt de bal weg. Türüker kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Ascione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goňo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hacılar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordulular met de inworp. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler draait met de bal, schiet en ... Goňo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - ultrabasar 5:0

71e minuut.
Doeltrap. Stanislav trapt de bal weg van het doel. von Haller kopt de bal weg. Üçler is nu in balbezit. Üçler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - ultrabasar 6:0

72e minuut.
Üçler passt de bal met de wreef. Daar is Bystrzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bystrzanowski passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - ultrabasar 7:0

78e minuut.
Goňo met een harde bal richting middenveld. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Türüker passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Aker komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Agüero haalt uit met een fantastische trap. Goňo probeert naar een medespeler te passen. Türüker kopt de bal weg. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero schiet op doel. Goňo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kendir komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz passt de bal met de wreef. Türüker met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
von Haller probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel. De bal raakt de paal. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Goňo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özbilici rent richting de bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Özbilginer heeft problemen om de bal te vangen. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Goňo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - ultrabasar 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 39%, ultrabasar 61%.
Batitrakyaspor - ultrabasar 8:0