Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime FC 1SSss
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Sadık is nu in balbezit. Kutluk onderschept slim de pass. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk draait met de bal, schiet en ... Özdeveci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime FC - 1SSss 1:0

14e minuut.
Akel probeert naar een medespeler te passen. Kutluk is nu in balbezit. Sadık begaat een overtreding. Sadık krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kutluk met een sublieme pass. Daar is Akel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancaktar speelt de bal door. Bakırcıoğlu rent richting de bal. Bakırcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prime FC - 1SSss 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime FC 53%, 1SSss 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prime FC - 1SSss 1:1

66e minuut.
Tuncelililer met een sublieme pass. Sadık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesken rent richting de bal. Sadık onderschept slim de pass. Sadık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime FC - 1SSss 2:1

72e minuut.
Dumanalmaz is nu in balbezit. Dumanalmaz geeft de bal voor. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingöllüoğlu rent richting de bal. Bingöllüoğlu geeft de bal voor. Özdeveci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sadık rent richting de bal. Sadık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime FC - 1SSss 3:1

78e minuut.
Akel is nu in balbezit. Tuncelililer onderschept slim de pass. Tuncelililer passt de bal zonder na te denken. Sadık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadık schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Özdeveci met een harde bal richting middenveld. Ortaylı kopt de bal weg. Kastamonu probeert de bal met de borst te controleren. Bakırcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bakırcıoğlu schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime FC 65%, 1SSss 35%.
Prime FC - 1SSss 3:1