Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SERT FC GALATAFC
523 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Hacı rent richting de bal. Hacı passt de bal in één keer door. Tekirdağlılar rent richting de bal. Tekirdağlılar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - GALATAFC 0:1

25e minuut.
Hataylılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hataylılar geeft een hoge lob. Hasatçı heeft problemen om de bal te vangen. Tekirdağlılar rent richting de bal. Tekirdağlılar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tekirdağlılar schiet op doel. Çuhadar speelt de bal door. Burdurlular kopt de bal weg. Tekirdağlılar rent richting de bal. Tekirdağlılar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SERT FC 42%, GALATAFC 58%.
SERT FC - GALATAFC 0:1

55e minuut.
Karslı rent richting de bal. Kırmızıbeyaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kırmızıbeyaz passt de bal met de wreef. Tekirdağlılar rent richting de bal. Tekirdağlılar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Albayrak heeft problemen om de bal te vangen. Tekirdağlılar rent richting de bal. Albayrak begaat een overtreding. Albayrak krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sipahi draait met de bal, schiet en ... Fakıoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ülkü de bal. Sipahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipahi haalt uit met een fantastische trap. Fakıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Hasatçı geeft de bal voor. Sipahi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burdurlular. Burdurlular krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SERT FC 49%, GALATAFC 51%.
SERT FC - GALATAFC 0:1