Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 18:29
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Conners Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3100
Conners Red Lions
Attack Tactiek 433
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 16.4
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Prahl is nu in balbezit. Klungelig pakt Kilman de bal. Prahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahl haalt uit met een fantastische trap. Vyzantinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 1:0

9e minuut.
Menichino passt de bal in één keer door. Lambrechts rent richting de bal. Prahl met een sublieme pass. Kilman is nu in balbezit. Kilman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 2:0

14e minuut.
Chatzinasios rent richting de bal. Malanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Malanowski speelt de bal door. Kilman heeft problemen om de bal te vangen. Kilman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 3:0

18e minuut.
Kapiris met een sublieme pass. Apladas speelt de bal door. Klungelig pakt Chatzinasios de bal. Valsson is nu in balbezit. Valsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Menichino kopt de bal weg. Prahl is nu in balbezit. Prahl speelt de bal door. Ćosić rent richting de bal. Ćosić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 4:0

26e minuut.
Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Prahl rent richting de bal. Kilman rent richting de bal. Prahl is nu in balbezit. Prahl met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 5:0

29e minuut.
Ślęczka geeft de bal voor. Apladas probeert de bal met de borst te controleren. Malanowski speelt de bal door. Klungelig pakt Prahl de bal. Prahl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vyzantinos met een harde bal richting middenveld. Valsson is nu in balbezit. Valsson probeert naar een medespeler te passen. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 6:0

35e minuut.
Ćosić is nu in balbezit. Kapiris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ćosić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapiris geeft een lange en hoge pass. Kilman legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Matesis is nu in balbezit. Lambrechts onderschept slim de pass. Lambrechts met een sublieme pass. Kilman rent richting de bal. Kilman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Valsson geeft een lange en hoge pass. Ćosić probeert naar een medespeler te passen. Prahl is nu in balbezit. Kilman is nu in balbezit. Kilman haalt uit met een fantastische trap. Vyzantinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ćosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 7:0

42e minuut.
Kilman rent richting de bal. Prahl is nu in balbezit. Prahl draait met de bal, schiet en ... Kailas verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kapiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahl onderschept slim de pass. Ćosić met een sublieme pass. Kilman heeft problemen om de bal te vangen. Kilman draait met de bal, schiet en ... Vyzantinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Vyzantinos met een sublieme pass. Valsson kopt de bal weg. Malanowski geeft de bal voor. Vyzantinos bokst de bal weg.

45e minuut.
Kilman haalt uit met een fantastische trap. Kailas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lambrechts neemt de hoekschop. Ćosić maakt een snoekduik en kopt de bal. Vyzantinos bokst de bal weg. Kilman rent richting de bal. Kilman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conners 19%, Red Lions 81%.
Conners - Red Lions 8:0

47e minuut.
Kailas passt de bal zonder na te denken. Menichino bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichino speelt de bal door. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 9:0

53e minuut.
Kilman heeft problemen om de bal te vangen. Kilman passt de bal in één keer door. Ćosić rent richting de bal. Ćosić schiet op doel. Vyzantinos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 10:0

64e minuut.
Menichino onderschept slim de pass. Menichino met een sublieme pass. Prahl met een sublieme pass. Malanowski speelt de bal door. Ćosić bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 11:0

77e minuut.
Matesis onderschept slim de pass. Matesis geeft de bal voor. Valsson kopt de bal weg. Ćosić rent richting de bal. Ćosić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Anevlavis heeft problemen om de bal te vangen. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka passt de bal zonder na te denken. Prahl heeft problemen om de bal te vangen. Prahl passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 12:0

84e minuut.
Malanowski is nu in balbezit. Malanowski passt de bal zonder na te denken. Kapiris heeft problemen om de bal te vangen. Ćosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosić haalt uit met een fantastische trap. Vyzantinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 13:0

85e minuut.
Mountakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Kilman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilman met een sublieme pass. Ćosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - Red Lions 14:0

90e minuut.
Apladas geeft een lange en hoge pass. Menichino kan de bal niet met de borst controleren. Menichino speelt de bal door. Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vyzantinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conners 20%, Red Lions 80%.
Conners - Red Lions 14:0