Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Jose fc. San Jose Reborn
Jose Tactiek 433
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 29.6
good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Inworp. Arias met de inworp. Ben Khalifa is nu in balbezit. Ben Khalifa speelt de bal door. De La Cuesta heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - San Jose Reborn 1:0

8e minuut.
Daar is Ben Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicklasson is nu in balbezit. Ben Khalifa met een sublieme pass. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Suazo probeert naar een medespeler te passen. Ben Khalifa speelt de bal door. Carr is nu in balbezit. Carr schiet op doel. Bagge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - San Jose Reborn 2:0

23e minuut.
Klungelig pakt MacQuilkan de bal. Singh probeert naar een medespeler te passen. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr schiet op doel. Everts probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
MacQuilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh onderschept slim de pass. Singh geeft een lange en hoge pass. Carr kan de bal niet met de borst controleren. Carr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fernández rent richting de bal. Singh verovert de bal door een tackle van achteren. Singh met een sublieme pass. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - San Jose Reborn 3:0

29e minuut.
MacQuilkan passt de bal zonder na te denken. Tomić rent richting de bal. Tomić probeert naar een medespeler te passen. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De La Cuesta is nu in balbezit. Schaken legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De La Cuesta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De La Cuesta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bagge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - San Jose Reborn 4:0

35e minuut.
Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal met de wreef. Ben Khalifa rent richting de bal. Ben Khalifa geeft de bal voor. Bagge bokst de bal weg.

37e minuut.
Carr rent richting de bal. Carr passt de bal in één keer door. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Bagge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - San Jose Reborn 5:0

39e minuut.
De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta speelt de bal door. Suazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Suazo met een sublieme pass. Carr is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - San Jose Reborn 6:0

44e minuut.
Tomić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Everts onderschept slim de pass. Nicklasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Khalifa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose fc. 19%, San Jose Reborn 81%.
San Jose fc. - San Jose Reborn 6:0

48e minuut.
Suazo is nu in balbezit. Suazo met een sublieme pass. Klungelig pakt De La Cuesta de bal. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... Bagge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - San Jose Reborn 7:0

61e minuut.
Araba met een sublieme pass. Suazo met een sublieme pass. Jiménez geeft de bal voor. De La Cuesta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Suazo met een snelle inworp. Klungelig pakt De La Cuesta de bal. Schaken is nu in balbezit. De La Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Carr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De La Cuesta rent richting de bal. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ... Bagge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal met de wreef. Daar is Suazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose fc. 35%, San Jose Reborn 65%.
San Jose fc. - San Jose Reborn 7:0