Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Questo e Boca SSS Victory
ESTAS CAGADO! Tactiek Sweep
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Peralta probeert de bal aan de voet te houden. Virtejaru kopt de bal weg. Scriha rent richting de bal. Scriha schiet op doel. Saccarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - SSS Victory 1:0

9e minuut.
Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru passt de bal met de wreef. Scriha rent richting de bal. Scriha draait met de bal, schiet en ... Saccarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - SSS Victory 2:0

15e minuut.
Peralta rent richting de bal. Omolade rent richting de bal. Omolade geeft een hoge lob. Scriha is nu in balbezit. Scriha draait met de bal, schiet en ... Saccarello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villar trapt de bal weg van het doel. Scriha kopt de bal weg. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru schiet op doel. Saccarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Krivokapić verovert de bal door een tackle van achteren. Krivokapić passt de bal met de wreef. Günsel is nu in balbezit. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru draait met de bal, schiet en ... Saccarello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - SSS Victory 3:0

31e minuut.
Díaz De Bedoya geeft de bal voor. Klungelig pakt Araujo de bal. Pokorny speelt de bal door. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Saccarello met een harde bal richting middenveld. Pokorny kopt de bal weg. Montoya rent richting de bal. Scriha verovert de bal door een tackle van achteren. Scriha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pokorny passt de bal met de wreef. Díaz De Bedoya speelt de bal door. Scriha rent richting de bal. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Gershon kopt de bal weg. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Scriha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montoya moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Montoya kan niet meer verder spelen. Arce komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gershon speelt de bal door. Pokorny is nu in balbezit. Pokorny speelt de bal door. Scriha is nu in balbezit. Scriha draait met de bal, schiet en ... Saccarello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - SSS Victory 4:0

44e minuut.
Pettirossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettirossi speelt de bal door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Scriha onderschept slim de pass. Scriha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - SSS Victory 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 29%, SSS Victory 71%.
Questo e Boca - SSS Victory 5:0

62e minuut.
Arce onderschept slim de pass. Günsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsel passt de bal in één keer door. Scriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Scriha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Pokorny passt de bal met de wreef. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. Díaz De Bedoya met een sublieme pass. Scriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Scriha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ferreira geeft een lange en hoge pass. Kumara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumara probeert naar een medespeler te passen. Scriha rent richting de bal. Scriha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Díaz De Bedoya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scriha de bal. Scriha probeert naar een medespeler te passen. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Günsel rent richting de bal. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta geeft de bal voor. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor schiet op doel. Candia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 29%, SSS Victory 71%.
Questo e Boca - SSS Victory 5:0