Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:41
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: GreenOak Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3929
FC Górzno v2 Coquitlam Mountain Lions
dobratakcica Tactiek new532
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 55.8
weak Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Pipinashvili is nu in balbezit. Päärson onderschept slim de pass. Päärson passt de bal met de wreef. Drewno bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wierzba verovert de bal door een tackle van achteren. Pipinashvili is nu in balbezit. Pipinashvili met een sublieme pass. Klungelig pakt Dajk de bal. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 0:1

12e minuut.
Wierzba passt de bal met de wreef. Durces is nu in balbezit. Durces passt de bal met de wreef. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Benages bokst de bal weg.

15e minuut.
Pipinashvili met een sublieme pass. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo geeft een hoge lob. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Panin kopt de bal weg. Fujita rent richting de bal. Fujita speelt de bal door. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. Benages verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pipinashvili met een snelle inworp. Wierzba is nu in balbezit. Durces onderschept slim de pass. Durces geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pipinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinashvili met een sublieme pass. Dajk rent richting de bal. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Benages probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 0:2

27e minuut.
Quevedo is nu in balbezit. Quevedo passt de bal met de wreef. Pipinashvili probeert naar een medespeler te passen. Panin is nu in balbezit. Panin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Quevedo passt de bal zonder na te denken. Panin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 0:3

33e minuut.
Quevedo passt de bal in één keer door. Fujita rent richting de bal. Fujita passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Päärson is nu in balbezit. Pipinashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Pipinashvili speelt de bal door. Panin is nu in balbezit. Panin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 0:4

36e minuut.
Durces rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molski. Durces raakt geblesseerd tijdens het duel. Diţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panin is nu in balbezit. Panin haalt uit met een fantastische trap. Benages kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dajk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 0:5

38e minuut.
Jaelani is nu in balbezit. Jaelani passt de bal met de wreef. Fujita geeft de bal voor. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Benages probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pipinashvili passt de bal zonder na te denken. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Dajk rent richting de bal. Panin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fujita speelt de bal door. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 0:6

45e minuut.
Szmyt heeft problemen om de bal te vangen. Szmyt geeft de bal voor. Fujita kopt de bal weg. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 70%, Coquitlam Mountain Lions 30%.
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 0:6

50e minuut.
Ferrer passt de bal zonder na te denken. Pipinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinashvili passt de bal in één keer door. Panin is nu in balbezit. Panin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Drewno heeft problemen om de bal te vangen. Vélez geeft een lange en hoge pass. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel. Benages verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dajk de bal. Dajk draait met de bal, schiet en ... Benages maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 0:7

68e minuut.
Fortuna met een sublieme pass. Molski is nu in balbezit. Molski probeert naar een medespeler te passen. Jaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaelani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 1:7

72e minuut.
Wierzba bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Panin is nu in balbezit. Panin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo met een sublieme pass. Panin is nu in balbezit. Panin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chrzanowski de bal onder controle te krijgen. Benages probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Päärson kopt de bal weg. Durces is nu in balbezit. Durces passt de bal in één keer door. Panin rent richting de bal. Panin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 1:8

86e minuut.
Pipinashvili kopt de bal weg. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Panin is nu in balbezit. Panin schiet op doel. Chrzanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 72%, Coquitlam Mountain Lions 28%.
FC Górzno v2 - Coquitlam Mountain Lions 1:8