Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Karlzone Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1224
FC Karlzone El Plastico
Karlo test Tactiek Dalle 343 lav
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 30.5
adequate Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Avanzi probeert naar een medespeler te passen. Barros is nu in balbezit. Ora met een sublieme pass. Kristiansen is nu in balbezit. Kristiansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Svendsen rent richting de bal. Fontecha onderschept slim de pass. Avanzi is nu in balbezit. Fontecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontecha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Morand geeft een lange en hoge pass. Daar is Ostwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barros met een sublieme pass. Kristiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristiansen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Barros passt de bal in één keer door. Mazurczak rent richting de bal. Ora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karlzone 42%, El Plastico 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Karlzone - El Plastico 0:0

55e minuut.
Honc speelt de bal door. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak passt de bal met de wreef. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka haalt uit met een fantastische trap. Torrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mann rent richting de bal. Avanzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mann raakt geblesseerd tijdens het duel. Wintjens komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Botes kopt de bal weg. Stenka is nu in balbezit. Daar is Stenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stenka haalt uit met een fantastische trap. Torrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karlzone - El Plastico 1:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pausgaard komt het veld opgelopen. Stabrowski komt het veld opgelopen. Truhan komt het veld opgelopen. Dolorier komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Honc passt de bal met de wreef. Stenka heeft problemen om de bal te vangen. Stenka probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karlzone 35%, El Plastico 65%.
FC Karlzone - El Plastico 1:0