Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: aupalega Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 430
aupalega Chuck Norris FC
2 Tactiek Cup
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 31.1
matig Schieten goed
matig Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Klungelig pakt Panaite de bal. Costello onderschept slim de pass. Costello speelt de bal door. Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Beckһam heeft problemen om de bal te vangen. Kleks onderschept slim de pass. Kleks speelt de bal door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Adingra heeft problemen om de bal te vangen. Panaite is nu in balbezit. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aupalega - Chuck Norris FC 1:0

16e minuut.
Kleks onderschept slim de pass. Kleks geeft de bal voor. Adingra heeft problemen om de bal te vangen. Panaite rent richting de bal. Panaite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neville trapt de bal weg. Hill kopt de bal weg. Kleks rent richting de bal. Kleks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Adingra met een snelle inworp. Tillander rent richting de bal. Tillander probeert naar een medespeler te passen. Panaite rent richting de bal. Panaite haalt uit met een fantastische trap. Neville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Leyman passt de bal in één keer door. Zwierzak heeft problemen om de bal te vangen. Higgins geeft de bal voor. Hill is nu in balbezit. Hill geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Poe rent richting de bal. Konsa is nu in balbezit. Koopal verovert de bal door een tackle van achteren. Poe is nu in balbezit. Poe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dracula speelt de bal door. NeviIIe rent richting de bal. NeviIIe met een sublieme pass. Poe rent richting de bal. Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aupalega - Chuck Norris FC 1:1

44e minuut.
Adingra kopt de bal weg. Tillander met een sublieme pass. Panaite rent richting de bal. Panaite haalt uit met een fantastische trap. Neville werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aupalega - Chuck Norris FC 2:1

45e minuut.
Basten komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aupalega 38%, Chuck Norris FC 62%.
aupalega - Chuck Norris FC 2:1

64e minuut.
Higgins speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panaite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kleks is nu in balbezit. Kleks geeft de bal voor. Neville verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Dracula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beckһam rent richting de bal. Kleks verovert de bal door een tackle van achteren. Kleks speelt de bal door. Dracula geeft de bal voor. Neville kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aupalega 47%, Chuck Norris FC 53%.
aupalega - Chuck Norris FC 2:1