Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gambs de Weska Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4992
Gambs de Weska Real Marin C.F.
T1df1 Tactiek primera tactica
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
57.8 gemiddelde waardering 38.1
outstanding Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Yağmurca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro passt de bal met de wreef. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer haalt uit met een fantastische trap. Lassila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 1:0

3e minuut.
Becleanu met de inworp. Abbatantuono is nu in balbezit. Culebras Arenas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abbatantuono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muntenuş neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Beştea bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Becleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaife rent richting de bal. Phillips begaat een overtreding. Phillips krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Skaife geeft een lange en hoge pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer haalt uit met een fantastische trap. Lassila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 2:0

14e minuut.
Daar is Yağmurca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro speelt de bal door. Mittendorfer rent richting de bal. Boyle is nu in balbezit. Boyle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 3:0

17e minuut.
Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer is nu in balbezit. Boyle is nu in balbezit. Boyle schiet op doel. Lassila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 4:0

19e minuut.
Skaife passt de bal met de wreef. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 5:0

21e minuut.
Senderos geeft een lange en hoge pass. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... Paal! Lassila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mittendorfer kopt de bal weg. Boyle is nu in balbezit. Daar is Boyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyle haalt uit met een fantastische trap. Lassila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 6:0

27e minuut.
Boyle is nu in balbezit. Boyle draait met de bal, schiet en ... Yağmurca probeert de bal aan de voet te houden. Skaife rent richting de bal. Skaife geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Skaife geeft een hoge lob. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel. Lassila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 7:0

34e minuut.
Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Boyle is nu in balbezit. Boyle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 8:0

36e minuut.
Becleanu speelt de bal door. Senderos rent richting de bal. Muntenuş onderschept slim de pass. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal zonder na te denken. Boyle rent richting de bal. Boyle schiet op doel. Lassila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 9:0

37e minuut.
Abbatantuono probeert naar een medespeler te passen. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas geeft een hoge lob. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer schiet op doel. Lassila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mittendorfer probeert naar een medespeler te passen. Maestro heeft problemen om de bal te vangen. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 10:0

44e minuut.
Yağmurca heeft problemen om de bal te vangen. Maestro is nu in balbezit. Boyle is nu in balbezit. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascu komt het veld opgelopen. Voinescu komt het veld opgelopen. MacLulich komt het veld opgelopen. Świerblewski komt het veld opgelopen. Ţirtea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 30%, Real Marin C.F. 70%.
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 10:0

48e minuut.
MacLulich trapt de bal weg van het doel. Vrbovský kopt de bal weg. Maestro met een sublieme pass. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 11:0

51e minuut.
Mittendorfer passt de bal in één keer door. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas met een sublieme pass. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... Świerblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 12:0

57e minuut.
Daar is Pascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel. Świerblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 13:0

60e minuut.
Skaife speelt de bal door. Maestro rent richting de bal. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer schiet op doel. Świerblewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 14:0

61e minuut.
Senderos kopt de bal weg. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... Świerblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 15:0

64e minuut.
Becleanu passt de bal in één keer door. Voinescu rent richting de bal. Voinescu probeert naar een medespeler te passen. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vrbovský kopt de bal weg. Voinescu rent richting de bal. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Mittendorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Mittendorfer probeert naar een medespeler te passen. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Skaife probeert naar een medespeler te passen. MacLulich rent richting de bal. Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle schiet op doel. Świerblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 16:0

82e minuut.
Doeltrap. Beştea trapt de bal weg. Maestro kopt de bal weg. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 45%, Real Marin C.F. 55%.
Gambs de Weska - Real Marin C.F. 16:0