Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Promień Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5385
Promień Hajniteam
bezpieczna Tactiek hajni
50% Balbezit 50%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 64
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 49
weak Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Glonek is nu in balbezit. Glonek passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emiralmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lustlos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Emiralmaz neemt de hoekschop. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:1

4e minuut.
Lamoureux is nu in balbezit. Emiralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emiralmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Emiralmaz met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Comizzoli heeft problemen om de bal te vangen. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Emiralmaz onderschept slim de pass. Emiralmaz passt de bal met de wreef. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:2

8e minuut.
Viljanen verovert de bal door een tackle van achteren. Viljanen passt de bal zonder na te denken. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:3

10e minuut.
Neteland is nu in balbezit. Lira onderschept slim de pass. Lira probeert naar een medespeler te passen. Lustlos is nu in balbezit. Lustlos draait met de bal, schiet en ... Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:4

11e minuut.
Glonek speelt de bal door. Daar is Emiralmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiralmaz passt de bal zonder na te denken. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:5

15e minuut.
Cichos probeert naar een medespeler te passen. Panarelli is nu in balbezit. Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz schiet op doel. Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lustlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:6

19e minuut.
Cichos verovert de bal door een tackle van achteren. Lustlos rent richting de bal. Lustlos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Comizzoli de bal. Comizzoli schiet op doel. Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viljanen is nu in balbezit. Viljanen passt de bal zonder na te denken. Lustlos rent richting de bal. Lustlos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rosznowiecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Töre komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Daar is Comizzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustlos is nu in balbezit. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:7

24e minuut.
Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz met een sublieme pass. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:8

25e minuut.
Neteland probeert naar een medespeler te passen. Töre heeft problemen om de bal te vangen. Emiralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:9

26e minuut.
Wan is nu in balbezit. Wan passt de bal in één keer door. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:10

28e minuut.
Lustlos rent richting de bal. Lustlos passt de bal in één keer door. Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:11

29e minuut.
Viljanen met de inworp. Lustlos probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lira probeert naar een medespeler te passen. Viljanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanen probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli heeft problemen om de bal te vangen. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Luźny met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Neteland de bal. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:12

33e minuut.
Lustlos verovert de bal door een tackle van achteren. Lustlos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Comizzoli de bal. Comizzoli schiet op doel. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:13

35e minuut.
Comizzoli passt de bal in één keer door. Panarelli is nu in balbezit. Neteland rent richting de bal. Panarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Panarelli draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panarelli zal de hoekschop nemen. Emiralmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Luźny bokst de bal weg. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:14

38e minuut.
Emiralmaz met een sublieme pass. Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:15

39e minuut.
Lamoureux probeert naar een medespeler te passen. Viljanen speelt de bal door. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:16

40e minuut.
Viljanen met een snelle inworp. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz passt de bal zonder na te denken. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Comizzoli is nu in balbezit. Neteland rent richting de bal. Comizzoli onderschept slim de pass. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:17

42e minuut.
Töre bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz onderschept slim de pass. Emiralmaz passt de bal in één keer door. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:18

43e minuut.
Daar is Sánchez Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivan rent richting de bal. Emiralmaz onderschept slim de pass. Emiralmaz schiet op doel. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:19

44e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Ivan passt de bal in één keer door. Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 90%, Hajniteam 10%.
Promień - Hajniteam 0:19

46e minuut.
Neteland met een snelle inworp. Comizzoli rent richting de bal. Luźny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comizzoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lustlos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Skórnicki is nu in balbezit. Skórnicki probeert naar een medespeler te passen. Emiralmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:20

48e minuut.
Neteland met een sublieme pass. Inworp. Emiralmaz met een snelle inworp. Lustlos rent richting de bal. Lustlos met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Comizzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:21

52e minuut.
Panarelli heeft problemen om de bal te vangen. Panarelli passt de bal zonder na te denken. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ... Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:22

53e minuut.
Töre rent richting de bal. Töre geeft de bal voor. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:23

54e minuut.
Emiralmaz onderschept slim de pass. Klungelig pakt Emiralmaz de bal. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:24

56e minuut.
Skórnicki heeft problemen om de bal te vangen. Viljanen met een sublieme pass. Lustlos met een sublieme pass. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli schiet op doel. Luźny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:25

59e minuut.
Neteland kopt de bal weg. Daar is Töre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz haalt uit met een fantastische trap. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:26

61e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustlos speelt de bal door. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:27

63e minuut.
Viljanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanen passt de bal in één keer door. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli schiet op doel. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:28

64e minuut.
Emiralmaz met een snelle inworp. Lamoureux rent richting de bal. Lustlos probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:29

65e minuut.
Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch geeft de bal voor. Lustlos kopt de bal weg. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:30

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emiralmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lustlos probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:31

66e minuut.
Töre heeft problemen om de bal te vangen. Emiralmaz is nu in balbezit. Daar is Emiralmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiralmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:32

68e minuut.
Sánchez Concha passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Emiralmaz zal de hoekschop nemen. Panarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:33

69e minuut.
Töre speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emiralmaz met een snelle inworp. Lustlos rent richting de bal. Lustlos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Emiralmaz met de inworp. Lustlos geeft de bal voor. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli schiet op doel. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:34

72e minuut.
Skórnicki speelt de bal door. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz passt de bal zonder na te denken. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:35

74e minuut.
Panarelli kopt de bal weg. Comizzoli heeft problemen om de bal te vangen. Comizzoli met een sublieme pass. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Luźny speelt de bal door. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli passt de bal met de wreef. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ... Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lustlos de bal. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:36

76e minuut.
Emiralmaz passt de bal in één keer door. Panarelli speelt de bal door. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Comizzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Comizzoli schiet op doel. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:37

80e minuut.
Cichos is nu in balbezit. Cichos passt de bal in één keer door. Emiralmaz probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Comizzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comizzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:38

83e minuut.
Viljanen is nu in balbezit. Viljanen passt de bal zonder na te denken. Comizzoli heeft problemen om de bal te vangen. Comizzoli schiet op doel. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:39

85e minuut.
Wan onderschept slim de pass. Lustlos is nu in balbezit. Lustlos passt de bal met de wreef. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Hajniteam 0:40

86e minuut.
Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz probeert naar een medespeler te passen. Panarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Luźny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 88%, Hajniteam 12%.
Promień - Hajniteam 0:40