Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-12 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Lawrence Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3404
FC Harambe Aiur F.C.
5212 Tactiek 4-4-2 LW
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51.5 gemiddelde waardering 46.9
adequate Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


6e minuut.
Daar is Creangă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franken rent richting de bal. Runtu onderschept slim de pass. Runtu haalt uit met een fantastische trap. Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Aiur F.C. 0:1

19e minuut.
Kwilosz geeft een hoge lob. Runtu rent richting de bal. Met opzet legt Mioso zijn tegenspeler op de grond. Mioso krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Inworp. Kossakowski komt het veld opgelopen. Mirzəyev komt het veld opgelopen. Pasławski komt het veld opgelopen. Klepacki komt het veld opgelopen. Vērdiņš komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Albino verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylka onderschept slim de pass. Kobylka geeft een hoge lob. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harambe - Aiur F.C. 1:1

34e minuut.
Mioso met de inworp. Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski geeft de bal voor. Pasławski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Aiur F.C. 1:2

40e minuut.
Kwilosz passt de bal zonder na te denken. Spyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cassano de bal. Cassano speelt de bal door. Kwilosz geeft de bal voor. Lockhart bokst de bal weg. Runtu rent richting de bal. Runtu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 47%, Aiur F.C. 53%.
FC Harambe - Aiur F.C. 1:2

46e minuut.
Salter komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vērdiņš is nu in balbezit. Vērdiņš geeft de bal voor. Runtu is nu in balbezit. Runtu schiet op doel. Lockhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Aiur F.C. 1:3

66e minuut.
Ashcroft passt de bal met de wreef. Blanding rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bohus. Blanding raakt geblesseerd tijdens het duel. Avigliano komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Aiur F.C. 2:3

67e minuut.
Kossakowski rent richting de bal. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Runtu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanding moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Blanding kan niet meer verder spelen. Ferri komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Franken verovert de bal door een tackle van achteren. Franken geeft een lange en hoge pass. Ferri rent richting de bal. Ferri draait met de bal, schiet en ... Meletopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harambe - Aiur F.C. 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 48%, Aiur F.C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harambe - Aiur F.C. 3:3