Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:11
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sursum Corda FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2840
Sursum Corda FC FC Abarth
343Bs2p Tactiek V205r1
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 43.5
incredible Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Miś geeft een hoge lob. Ryszko heeft problemen om de bal te vangen. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. Nienażarty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Todon passt de bal in één keer door. Milazzo speelt de bal door. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 1:0

6e minuut.
Pedras verovert de bal door een tackle van achteren. Pedras passt de bal in één keer door. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 2:0

10e minuut.
Karpów zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaj met een sublieme pass. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon haalt uit met een fantastische trap. Nienażarty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 3:0

21e minuut.
Milazzo met een snelle inworp. Daar is Pedras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedras probeert naar een medespeler te passen. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 4:0

23e minuut.
Cinquetti geeft de bal voor. Udrea geeft de bal voor. Cazzulani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Zancu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Todon onderschept slim de pass. Todon geeft de bal voor. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert draait met de bal, schiet en ... Nienażarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 5:0

25e minuut.
Zancu speelt de bal door. Ciuchta is nu in balbezit. Rambert is nu in balbezit. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todon rent richting de bal. Todon probeert naar een medespeler te passen. Rambert rent richting de bal. Rambert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 6:0

32e minuut.
Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaj onderschept slim de pass. Kaj geeft een hoge lob. Rambert rent richting de bal. Rambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 7:0

40e minuut.
Milazzo rent richting de bal. Milazzo geeft een lange en hoge pass. Todon kopt de bal weg. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 8:0

43e minuut.
Rambert rent richting de bal. Rambert passt de bal in één keer door. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ... Nienażarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 9:0

45e minuut.
Klungelig pakt Todon de bal. Karpów tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todon raakt geblesseerd tijdens het duel. Paba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. Nienażarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 37%, FC Abarth 63%.
Sursum Corda FC - FC Abarth 9:0

47e minuut.
Milazzo met de inworp. Miś rent richting de bal. Todon verovert de bal door een tackle van achteren. Todon haalt uit met een fantastische trap. Nienażarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Spitti kopt de bal weg. Cazzulani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzulani geeft de bal voor. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Kaj geeft de bal voor. Lagrotteria is nu in balbezit. Miś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lagrotteria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rambert neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 10:0

55e minuut.
Pedras probeert naar een medespeler te passen. Milazzo rent richting de bal. Daar is Milazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milazzo haalt uit met een fantastische trap. Nienażarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Paba kopt de bal weg. Udrea probeert de bal met de borst te controleren. Todon rent richting de bal. Rambert is nu in balbezit. Rambert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ryszko geeft een lange en hoge pass. Milazzo kopt de bal weg. Miś heeft problemen om de bal te vangen. Todon rent richting de bal. Todon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 11:0

64e minuut.
Kaj passt de bal zonder na te denken. Todon is nu in balbezit. Udrea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paba komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Morgan speelt de bal door. Kaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaj passt de bal zonder na te denken. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Paba passt de bal in één keer door. Kaj speelt de bal door. Paba speelt de bal door. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria schiet op doel. Nienażarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ryszko geeft een hoge lob. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś passt de bal in één keer door. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nienażarty niet meer kan verder spelen. Bocchioli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kaj passt de bal zonder na te denken. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miś krijgt een gele kaart. Lagrotteria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pedras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rambert kopt de bal weg. Todon is nu in balbezit. Todon schiet op doel. Bocchioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 12:0

79e minuut.
Lagrotteria rent richting de bal. Karpów legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lagrotteria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lagrotteria neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bocchioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - FC Abarth 13:0

87e minuut.
Cinquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquetti passt de bal met de wreef. Kaj rent richting de bal. Kaj geeft de bal voor. Rambert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dan rent richting de bal. Kaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kaj speelt de bal door. Todon is nu in balbezit. Todon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 16%, FC Abarth 84%.
Sursum Corda FC - FC Abarth 13:0