Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BAYERN 025 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5070
BAYERN 025 Ursus arctos
2L84D8 Tactiek Mudra
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 60.7
weak Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Bojin rent richting de bal. Bojin met een sublieme pass. Jalving probeert naar een medespeler te passen. Falconí is nu in balbezit. Falconí schiet op doel. Pekota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Daar is Jalving, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalving geeft de bal voor. Kövesfalvi rent richting de bal. Falconí onderschept slim de pass. Falconí schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Redondo speelt de bal door. Reyman rent richting de bal. Reyman probeert naar een medespeler te passen. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pijić passt de bal met de wreef. Ambar heeft problemen om de bal te vangen. Ambar met een sublieme pass. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí schiet op doel. Pekota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bojin met een sublieme pass. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövesfalvi probeert naar een medespeler te passen. Falconí rent richting de bal. Falconí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jalving draait met de bal, schiet en ... Pekota met een sublieme pass. Bojin kopt de bal weg. Falconí is nu in balbezit. Falconí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brunjak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyman met de inworp. Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft de bal voor. Pekota bokst de bal weg. Daar is Falconí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falconí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Ursus arctos 0:1

29e minuut.
Jalving geeft de bal voor. Falconí heeft problemen om de bal te vangen. Brunjak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brunjak krijgt een gele kaart. Falconí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falconí legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pekota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Ursus arctos 0:2

31e minuut.
Pijić kopt de bal weg. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo passt de bal met de wreef. Falconí is nu in balbezit. Falconí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bojin probeert naar een medespeler te passen. Jalving rent richting de bal. Jalving speelt de bal door. Falconí is nu in balbezit. Falconí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Ursus arctos 0:3

42e minuut.
Bojin geeft een lange en hoge pass. Kelec rent richting de bal. Reyman onderschept slim de pass. Reyman geeft een hoge lob. Falconí springt en kopt de bal. Pekota bokst de bal weg.

43e minuut.
Bojin geeft de bal voor. Kövesfalvi kopt de bal weg. Daar is Pijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falconí is nu in balbezit. Falconí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Ursus arctos 0:4

45e minuut.
Reyman verovert de bal door een tackle van achteren. Reyman probeert naar een medespeler te passen. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí draait met de bal, schiet en ... Pekota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Ursus arctos 0:5

45e minuut.
Öztürk komt het veld opgelopen. Lungu komt het veld opgelopen. Bakalov komt het veld opgelopen. Kuljanac komt het veld opgelopen. Szkutnik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 76%, Ursus arctos 24%.
BAYERN 025 - Ursus arctos 0:5

50e minuut.
Doeltrap. Castorina trapt de bal weg van het doel. Lungu kopt de bal weg. Bakalov geeft de bal voor. Falconí springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szkutnik met de inworp. Bojin rent richting de bal. Bojin geeft een hoge lob. Falconí springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lungu is nu in balbezit. Lungu speelt de bal door. Falconí is nu in balbezit. Falconí haalt uit met een fantastische trap. Pekota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Ursus arctos 0:6

66e minuut.
Kuljanac met een sublieme pass. Klungelig pakt Szkutnik de bal. Szkutnik met een sublieme pass. Daar is Falconí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falconí haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pekota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ćustić passt de bal in één keer door. Panj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panj verovert de bal door een tackle van achteren. Panj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ćustić met een sublieme pass. Repac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojin krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bakalov met een sublieme pass. Lungu speelt de bal door. Bakalov heeft problemen om de bal te vangen. Bakalov geeft een lange en hoge pass. Falconí krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 51%, Ursus arctos 49%.
BAYERN 025 - Ursus arctos 0:6