Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Les Oranges Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1895
Les Oranges Hungry Lions 26
aide Tactiek 532
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 36.5
formidable Schieten weak
excellent Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Kevišas probeert naar een medespeler te passen. Bersenas rent richting de bal. Calmes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bersenas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bersenas kan niet meer verder spelen. Fayette komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Chisamovas speelt de bal door. Fayette is nu in balbezit. Fayette met een sublieme pass. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Opov probeert naar een medespeler te passen. Fayette bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayette passt de bal in één keer door. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikmulinas speelt de bal door. Klungelig pakt Kevišas de bal. Kevišas haalt uit met een fantastische trap. Mirek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gallinal geeft een hoge lob. Przaśniewicz rent richting de bal. Przaśniewicz geeft de bal voor. Kevišas rent richting de bal. Kevišas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Przaśniewicz de bal onder controle te krijgen. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas schiet op doel. Mirek bokst de bal weg.

25e minuut.
Fayette is nu in balbezit. Parandyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fayette is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kevišas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mirek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Hungry Lions 26 1:0

26e minuut.
Bikmulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikmulinas passt de bal in één keer door. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas haalt uit met een fantastische trap. Mirek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Hungry Lions 26 2:0

34e minuut.
Gallinal geeft een lange en hoge pass. Bartel kopt de bal weg. Fayette is nu in balbezit. Fayette haalt uit met een fantastische trap. Mirek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Hungry Lions 26 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Oranges 35%, Hungry Lions 26 65%.
Les Oranges - Hungry Lions 26 3:0

48e minuut.
Szczuka probeert naar een medespeler te passen. Bikmulinas kopt de bal weg. Daar is Parandyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fayette onderschept slim de pass. Fayette draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirek met een harde bal richting middenveld. Paukevičius kopt de bal weg. Kevišas rent richting de bal. Kevišas schiet op doel. Mirek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Przaśniewicz met een sublieme pass. Kevišas rent richting de bal. Gallart speelt de bal door. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas draait met de bal, schiet en ... Mirek bokst de bal weg.

56e minuut.
Paukevičius speelt de bal door. Bikmulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikmulinas passt de bal zonder na te denken. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas draait met de bal, schiet en ... Mirek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Opov met een sublieme pass. Chisamovas rent richting de bal. Chisamovas speelt de bal door. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Opov verovert de bal door een tackle van achteren. Opov geeft een hoge lob. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas schiet op doel. Mirek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Hungry Lions 26 4:0

62e minuut.
Bartel heeft problemen om de bal te vangen. Bikmulinas is nu in balbezit. Bikmulinas passt de bal in één keer door. Fayette rent richting de bal. Fayette haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Fayette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayette verovert de bal door een tackle van achteren. Fayette haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bartel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mirek met een harde bal richting middenveld. Chisamovas rent richting de bal. Chisamovas passt de bal zonder na te denken. Fayette rent richting de bal. Fayette draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fayette bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayette geeft een hoge lob. Kevišas maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Hungry Lions 26 5:0

79e minuut.
Parandyk is nu in balbezit. Fayette onderschept slim de pass. Fayette passt de bal met de wreef. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas schiet op doel. Mirek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Bartel geeft de bal voor. Paukevičius heeft problemen om de bal te vangen. Paukevičius probeert naar een medespeler te passen. Kevišas rent richting de bal. Kevišas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mirek met een harde bal richting middenveld. Thiry kopt de bal weg. Bikmulinas probeert naar een medespeler te passen. Fayette bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayette haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cocei probeert naar een medespeler te passen. Fayette rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parandyk. Parandyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Oranges 24%, Hungry Lions 26 76%.
Les Oranges - Hungry Lions 26 5:0