Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Decano F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2421
Decano F.C. QF Botan
Emiliano Albin Tactiek Attack
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 26.6
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Barlocco speelt de bal door. Veiga rent richting de bal. Veiga passt de bal zonder na te denken. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga speelt de bal door. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 1:0

7e minuut.
Çorumluoğlu geeft de bal voor. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs met een sublieme pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Veiga rent richting de bal. Veiga passt de bal met de wreef. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel. Mantineo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap. Uría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 2:0

16e minuut.
Capano is nu in balbezit. Capano geeft de bal voor. Barlocco kopt de bal weg. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas met een sublieme pass. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 3:0

22e minuut.
Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galvalisi de bal. Galvalisi schiet op doel. Uría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 4:0

22e minuut.
Klungelig pakt Akgül de bal. Aleluia is nu in balbezit. Galvalisi verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mantineo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szusza de bal onder controle te krijgen. Barlocco rent richting de bal. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Uría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 5:0

27e minuut.
Capano verovert de bal door een tackle van achteren. Capano probeert naar een medespeler te passen. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Uría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 6:0

30e minuut.
Galvalisi passt de bal in één keer door. Veiga is nu in balbezit. Veiga passt de bal in één keer door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel. Uría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Barlocco schiet op doel. Uría speelt de bal door. Wleklak kopt de bal weg. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 7:0

35e minuut.
Rebougas met een sublieme pass. Capano met een sublieme pass. Barlocco rent richting de bal. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi draait met de bal, schiet en ... Uría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çorumluoğlu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galvalisi probeert de bal met de borst te controleren. Galvalisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wąs probeert naar een medespeler te passen. Veiga met een sublieme pass. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Uría maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Çorumluoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Capano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wąs verovert de bal door een tackle van achteren. Wąs passt de bal met de wreef. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 20%, QF Botan 80%.
Decano F.C. - QF Botan 7:0

46e minuut.
Carneiro komt het veld opgelopen. Çamdeviren komt het veld opgelopen. Regalia komt het veld opgelopen. Fajtl komt het veld opgelopen. Telli komt het veld opgelopen. Tumma komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Wąs probeert naar een medespeler te passen. Capano is nu in balbezit. Capano passt de bal in één keer door. Regalia rent richting de bal. Regalia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Çamdeviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantineo verovert de bal door een tackle van achteren. Hałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia verovert de bal door een tackle van achteren. Regalia draait met de bal, schiet en ... Tumma bokst de bal weg. Çamdeviren is nu in balbezit. Çamdeviren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 8:0

53e minuut.
Collet rent richting de bal. Veiga onderschept slim de pass. Veiga speelt de bal door. Daar is Çamdeviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çamdeviren haalt uit met een fantastische trap. Tumma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Veiga kopt de bal weg. Daar is Carneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carneiro met een sublieme pass. Çamdeviren is nu in balbezit. Çamdeviren schiet op doel. Tumma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Carneiro speelt de bal door. Veiga rent richting de bal. Veiga passt de bal met de wreef. Çamdeviren rent richting de bal. Çamdeviren schiet op doel. Tumma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 9:0

66e minuut.
Veiga met een sublieme pass. Wąs rent richting de bal. Wąs met een sublieme pass. Çamdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdeviren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Carneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carneiro geeft de bal voor. Çamdeviren kopt de bal weg. Regalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tumma trapt de bal weg van het doel. Capano kopt de bal weg. Regalia is nu in balbezit. Regalia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Veiga rent richting de bal. Veiga probeert naar een medespeler te passen. Regalia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çamdeviren de bal. Çamdeviren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 10:0

72e minuut.
Veiga speelt de bal door. Capano rent richting de bal. Capano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çamdeviren de bal. Çamdeviren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Capano onderschept slim de pass. Çamdeviren is nu in balbezit. Çamdeviren draait met de bal, schiet en ... Tumma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - QF Botan 11:0

79e minuut.
Inworp. Yunal komt het veld opgelopen. Quaresma komt het veld opgelopen. Kayı komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Regalia met een sublieme pass. Capano heeft problemen om de bal te vangen. Capano probeert naar een medespeler te passen. Regalia rent richting de bal. Regalia draait met de bal, schiet en ... Tumma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Veiga neemt de hoekschop. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano geeft een hoge lob. Veiga rent richting de bal. Veiga geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Wąs verovert de bal door een tackle van achteren. Wąs probeert naar een medespeler te passen. Capano speelt de bal door. Regalia is nu in balbezit. Regalia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tumma met een harde bal richting middenveld. Akgül kopt de bal weg. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı haalt uit met een fantastische trap. Fajtl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 19%, QF Botan 81%.
Decano F.C. - QF Botan 11:0