Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Caripiace Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2678
Caripiace The Avengers
gio Tactiek Version1
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 29.6
average Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Calcagnini passt de bal zonder na te denken. Fazzalaro is nu in balbezit. Garippa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fazzalaro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caripiace 54%, The Avengers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caripiace - The Avengers 0:0

53e minuut.
Pensato geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garippa met de inworp. Millanao rent richting de bal. Millanao schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Bascini rent richting de bal. Cammarota onderschept slim de pass. Cammarota passt de bal in één keer door. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Bizzarro komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Grispan geeft een lange en hoge pass. Carnesecchi is nu in balbezit. Carnesecchi speelt de bal door. Klungelig pakt Stivala de bal. Stivala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gaspar de bal. Gavino rent richting de bal. Gavino draait met de bal, schiet en ... Pataria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pataria met een sublieme pass. Millanao is nu in balbezit. Della Maggiore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Millanao roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Millanao kan niet meer verder spelen. Daar is Della Maggiore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liuzzi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Fazzalaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Garippa is nu in balbezit. Garippa passt de bal zonder na te denken. Liuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liuzzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. Fazzalaro is nu in balbezit. Garippa verovert de bal door een tackle van achteren. Cammarota is nu in balbezit. Cammarota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caripiace - The Avengers 1:0

80e minuut.
Liuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liuzzi passt de bal met de wreef. Tambasco met een sublieme pass. Stivala is nu in balbezit. Stivala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Calcagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagnini passt de bal in één keer door. Bascini controleert de bal met de borst. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caripiace 46%, The Avengers 54%.
Caripiace - The Avengers 1:0